ClaudiuManoiu
organizator principal
Semifinale hobby
Apopei Rares - Burducea Alexandru 3-0
Saulea Bogdan - Vrasti Iulian 1-3
Apopei Rares - Burducea Alexandru 3-0
Saulea Bogdan - Vrasti Iulian 1-3
Ultima editare:
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Revin cu amănuntele promise:
?n grupa superioară din care am făcut parte, am fost victima unui blat mizerabil orchestrat de tânărul Floarea Adrian. Acesta, după ce ne-a administrat câte un scurt 3-0, mie și d-nului Stănescu Tiberiu, în ultimul meci cu d-na Mușat Irina a cedat deliberat meciul acesteia, astfel încât să se califice amândoi. Floarea Adrian uitase toate loviturile pe care le-a etalat în meciul cu mine, singurele folosite în meciul cu d-na Mușat, fiind niște baloane care i-ar fi făcut invidioși și pe frații Montgolfier. Fără să știrbesc nimic din meritele d-nei Mușat, Floarea Adrian era cu câteva clase ca nivel de joc peste ce joacă dânsa.
Ca o concluzie:
1. T?nărul de care am făcut vorbire este, de astăzi incolo, pentru mine dar și pentru alții care au fost de față, UN BLATIST FĂRĂ SCRUPULE;
2. După ce, acum câțiva ani, am mai trecut printr-un episod similar, culmea, tot cu niște participanți apropiați ca vârstă de Floarea Adrian, astăzi mi se întâmplă din nou;
3. S-a făcut atâta v?lvă în cazul Simon Csaba - Irsai, dar se pare că nu am ?nvățat nimic din asta, blaturile continuă ;
4. După palma pe care am primit-o astăzi de la generația Facebook, o să protestez astfel: la orice turneu la care sorții îmi vor scoate în față acest individ , voi refuza să joc cu el;
?n încheiere, doar atât:
Să-ți fie rușine Floarea Adrian!
Trimis de pe al meu ANE-LX1 folosind Tapatalk
A fost un cadou otrăvit, Johnny.Nea Gigi, nu te-ai prins... "O fo" cadoul de 8 martie... Trece-o și dumneata tot la cadouri... Pentru doamna...
Pana la urmă Dumneavoastră trebuia sa jucați mai bine...Revin cu amănuntele promise:
?n grupa superioară din care am făcut parte, am fost victima unui blat mizerabil orchestrat de tânărul Floarea Adrian. Acesta, după ce ne-a administrat câte un scurt 3-0, mie și d-nului Stănescu Tiberiu, în ultimul meci cu d-na Mușat Irina a cedat deliberat meciul acesteia, astfel încât să se califice amândoi. Floarea Adrian uitase toate loviturile pe care le-a etalat în meciul cu mine, singurele folosite în meciul cu d-na Mușat, fiind niște baloane care i-ar fi făcut invidioși și pe frații Montgolfier. Fără să știrbesc nimic din meritele d-nei Mușat, Floarea Adrian era cu câteva clase ca nivel de joc peste ce joacă dânsa.
Ca o concluzie:
1. T?nărul de care am făcut vorbire este, de astăzi incolo, pentru mine dar și pentru alții care au fost de față, UN BLATIST FĂRĂ SCRUPULE;
2. După ce, acum câțiva ani, am mai trecut printr-un episod similar, culmea, tot cu niște participanți apropiați ca vârstă de Floarea Adrian, astăzi mi se întâmplă din nou;
3. S-a făcut atâta v?lvă în cazul Simon Csaba - Irsai, dar se pare că nu am ?nvățat nimic din asta, blaturile continuă ;
4. După palma pe care am primit-o astăzi de la generația Facebook, o să protestez astfel: la orice turneu la care sorții îmi vor scoate în față acest individ , voi refuza să joc cu el;
?n încheiere, doar atât:
Nume si prenume | Localitate | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | V | Loc | |
1 | KELEMEN MIKLOS | MIERCUREA CIUC | | 3-0 | 3-1 | 3-1 | 3-0 | | 4 | 1 |
2 | ENESCU SEBASTIAN | VULCANA BAI | 0-3 | | 0-3 | 3-0 | 1-3 | | 1 | 4 |
3 | NICOLAE SORINEL | TARGOVISTE | 1-3 | 3-0 | | 2-3 | 1-3 | | 1 | 3 |
4 | VOICU ALEXANDRA | TARGOVISTE | 1-3 | 0-3 | 3-2 | | 1-3 | | 1 | |
5 | MARIUS GHICA | CRAIOVA | 0-3 | 3-1 | 3-1 | 3-1 | | | 3 | 2 |
1 | TATULEA MIHAI | VULCANA PANDELE | | 3-0 | 2-3 | 3-0 | 0-3 | | 2 | 3 |
2 | NECSOIU GEORGIANA | TARGOVISTE | 0-3 | | 1-3 | 3-0 | 0-3 | | 1 | 4 |
3 | COJOCARU NICUSOR | BRASOV | 3-2 | 3-1 | | 3-0 | 0-3 | | 3 | 2 |
4 | STANCIU MARIO ANDREI | FIENI | 0-3 | 0-3 | 0-3 | | 0-3 | | 0 | |
5 | MINCA FLORIN | BUCURESTI | 3-0 | 3-0 | 3-0 | 3-0 | | | 4 | 1 |
1 | ANGI ZOLTAN | GHEORGHENI | | 2-3 | 2-3 | | 3-0 | | 1 | 3 |
2 | CSIBI ARPAD | DITRAU | 3-2 | | 3-2 | | 3-0 | | 3 | 1 |
3 | GRIGORE DENISA | TARGOVISTE | 3-2 | 2-3 | | | 3-0 | | 2 | 2 |
4 | NICA ALEXANDRU | GLODENI | | | | | | | | |
5 | STAN ANDREI CATALIN | LUCIENI | 0-3 | 0-3 | 0-3 | | | | 0 | 4 |
1 | LENART KENDI ISTVAN | TARGU SECUIESC | | 1-3 | 3-0 | 3-0 | | | 2 | 2 |
2 | IANOVICI FLORIN | BRASOV | 3-1 | | 3-0 | 3-0 | | | 3 | 1 |
3 | ALEXANDRESCU HORATIU | TARGOVISTE | 0-3 | 0-3 | | 1-3 | | | 0 | 4 |
4 | GAVRILA FLORIN | TARGOVISTE | 0-3 | 0-3 | 3-1 | | | | 1 | 3 |
5 | IONITA ALEXANDRA | VACARESTI | | | | | | | | |
1 | VAIREANU DANUT IONEL | BUCURESTI | | 1-3 | 3-0 | 3-0 | 3-0 | | 3 | 2 |
2 | BURDUCEA ALEXANDRU | TARGOVISTE | 3-1 | | 3-1 | 3-1 | 3-0 | | 4 | 1 |
3 | NEDELCU MARIAN | SINAIA | 0-3 | 1-3 | | 3-0 | 3-0 | | 2 | 3 |
4 | CHITU CRISTIAN | TARGOVISTE | 0-3 | 1-3 | 0-3 | | 3-2 | | 1 | 4 |
5 | MUSAT SIMION | TARGOVISTE | 0-3 | 0-3 | 0-3 | 2-3 | | | 0 | |
1 | STANCIU CONSTANTIN | BRASOV | | 0-3 | 3-1 | 3-0 | 3-0 | | 3 | 2 |
2 | VRASTI IULIAN | PLOIESTI | 3-0 | | 3-0 | 3-0 | 3-0 | | 4 | 1 |
3 | SERBAN STANCU | TARGOVISTE | 1-3 | 0-3 | | 3-2 | 3-0 | | 2 | 3 |
4 | STOICESCU GHEORGHE | IEDERA | 0-3 | 0-3 | 2-3 | | 3-0 | | 1 | 4 |
5 | SERBAN MARIO | TARGOVISTE | 0-3 | 0-3 | 0-3 | 0-3 | | | 0 | |
1 | STANCESCU CIPRIAN | FIENI | | 2-3 | 0-3 | 0-3 | 0-3 | | 0 | |
2 | CARPINIS PETRE DANUT | TARGOVISTE | 3-2 | | 3-1 | 3-0 | 3-0 | | 4 | 1 |
3 | NICOLAE SORIN | TARGOVISTE | 3-0 | 1-3 | | 3-0 | 3-0 | | 3 | 2 |
4 | ANGHELESCU MARIUS | FIENI | 3-0 | 0-3 | 0-3 | | 3-1 | | 2 | 3 |
5 | ALEXANDRESCU VLAD | TARGOVISTE | 3-0 | 0-3 | 0-3 | 1-3 | | | 1 | 4 |
1 | NEGULESCU CRISTI | SINAIA | | 0-3 | 3-0 | 3-1 | 3-0 | | 3 | 2 |
2 | APOPEI RARES GABRIEL | BRASOV | 3-0 | | 3-0 | 3-0 | 3-0 | | 4 | 1 |
3 | ISAR RALUCA | SFANTU GHEORGHE | 0-3 | 0-3 | | 3-1 | 3-0 | | 2 | 3 |
4 | MATEI ALEXANDRU | PITESTI | 1-3 | 0-3 | 1-3 | | 3-0 | | 1 | 4 |
5 | LUNGU SILVIU | TARGOVISTE | 0-3 | 0-3 | 0-3 | 0-3 | | | 0 | |
1 | SAULEA BOGDAN | BRASOV | | 1-3 | 3-0 | 3-0 | 3-0 | | 3 | 2 |
2 | ORBAN MARIUS | LUGOJ | 3-1 | | 3-1 | 3-0 | 3-0 | | 4 | 1 |
3 | FERENCZI ROBERT | SUSENI | 0-3 | 1-3 | | 3-0 | 3-0 | | 2 | 3 |
4 | IORDANESCU BOGDAN | BUCURESTI | 0-3 | 0-3 | 0-3 | | 3-0 | | 1 | 4 |
5 | MITROI DUMITRU | TARGOVISTE | 0-3 | 0-3 | 0-3 | 0-3 | | | 0 | |
Stiu ca pare nedrept si incorect, însă Doamna Irina m-a surprins de la început, însă nu aveam de gand sa fac blat. Ce ati facut si dumneavoastra, nu mi s-a parut tocmai un gest drept, Nu mi aduc aminte sa fi terminat al doilea set si dumneavoastra ati trecut pe lângă masa făcându-ma "nesimțit. Cand am vrut să trag, nu am mai putut, am si ratat mult... Imi pare rau ca s-a intamplat astfel.Revin cu amănuntele promise:
Ca o concluzie:
?n încheiere, doar atât:
Si intr-adevar, a parut ca am uitat mișcările, dar și eu am fost surprins, ca reusea deseori sa ma aduca in postura de a pune baloane!Stiu ca pare nedrept si incorect, însă Doamna Irina m-a surprins de la început, însă nu aveam de gand sa fac blat. Ce ati facut si dumneavoastra, nu mi s-a parut tocmai un gest drept, Nu mi aduc aminte sa fi terminat al doilea set si dumneavoastra ati trecut pe lângă masa făcându-ma "nesimțit. Cand am vrut să trag, nu am mai putut, am si ratat mult... Imi pare rau ca s-a intamplat astfel.
Trimis de pe al meu SM-G975F folosind Tapatalk
Pana la urmă Dumneavoastră trebuia sa jucați mai bine...
Este alegerea fiecărui jucător cum joacă...
Sunt ferm convins ca dacă vi s-ar fi oferit un astfel de privilegiu nu ați mai fi asa de revoltat în privința asta...
Deci prin urmare doresc sa va retrageți această nemulțumire descrisa în comentariul de mai sus și sa analizați și pozitivismul acestui fapt,cum ca ați fi pierdut în competiție și ca data viitoare vă veți da silința pentru a-l învinge pe maestru Adrian Floarea.... Este un sentiment motivant pentru ca data viitoare va fi mai bine
Asa a fost sa fie...oh da.. Și intradevar era 8martie trebuia ceva făcut în privința asa vorba dl-ui Johann....!![]()
Trimis de pe al meu LYA-L29 folosind Tapatalk