AmaTur: Turneu A Cupa "Orașului Fieni"- 21 și 22 septembrie 2024!!!

Ultima retragere fără penalizare:

Joi, 19.IX.2024, ora 21:00 – categoriile open+ ​elite​;
Vineri 20.IX.2024, ora 21:00 – categoriile hobby​ + avansati

Retragerea jucătorilor înainte de termen: 0 puncte;
Retragerea jucătorilor, de pe lista de așteptare, după termen: 0 puncte;
Retragerea jucătorilor după termen (R): 2 puncte;
Absența nemotivată (N): 3 puncte.
Se suspendă pe o perioadă de trei luni jucătorul care acumulează minimum 6 puncte de penalizare.​​

Se retrage Ștefan Patrick, Elite, Brașov

Trimis de pe al meu PGT-N19 folosind Tapatalk

Se retrage de la elite Vasilescu Remus- accidentare mana. Datorita lipsei mijlocului de transport este nevoit sa se retraga și Zavricescu George- elite. Un turneu reușit va dorim.

Florea Bogdan va juca la categoria Avansați; ultima medie a fost 15.24!!!
M-am înscris la categoria Open sa joc la Open. Conform regulamentului orice jucător se poate inscrie la prima categorie superioara față de care are mp-ul. Având mp de avansați am solicitat înscrierea la open. Intr-adevar la turneele de categoria A , au prioritate la inscriere inițial jucătorii de la acea categorie. Adică daca eu m-am inscris in faza initiala la Open si s-ar fi ocupat toate locurile open, as fi fost obligat sa cedez locul altui jucător de open care avea deja mp de open. Aici având in vedere că la ultima actualizare a listei suntem 23 de jucători inscrisi la Open din 48 de locuri disponibile in anunt, rămân inscris la open până când se vor ocupa toate locurile si va solicita alt jucator cu mp de open sa se inscrie si nu va mai avea loc, situație in care automat voi fi trecut la avansati pentru a-i ceda acelui jucator locul meu.

Trimis de pe al meu SM-S918B folosind Tapatalk

Back
Sus