AmaTur: Turneu B Cupa "Paleta Veche" Orasul Victoria Turneu B" 05.01.2013

Ar fi bine ca toti sa fie inscrisi aici. Eu trebuie sa-i vad sa stiu cu ce paleta vin;)
In mod normal si cei locali tr sa se afle aici la vedere pt ca poate vor sa joace cu noi.
Mai sunt 15 care nu se vad aici plus cei locali?

Cei cu semnul "?" au fost inscrisi fara mentiunea "nou", i-am cautat dar nu i-am gasit in clasament.

Kozma Endre ..... Agnita.......1980/0
Binta Claudia ..... Slatina.......954/24
Lapadat Eugen... Sighișoara...819/15
Bugneriu Marcel...Brașov.......2079/5

Va dorim un tureu reusit ,un'' La multi ani'' tuturor participantilor !
Asteptam si vesti in masura posibilitatilor.

Unele probleme de trasport fac sa nu mai putem ajunge.Bugneriu
Dragos, Serban si Oprea...multumim ptr intelegere.

cu regret citesc despre acest turneu, pentru ca m-am simțit excelent data trecuta când am fost la Victoria...totuși vad ca legiunea din centrul țarii e bine reprezentata și profit de ocazie ca sa le țin pumnii, sper sa simta asta chiar acum în timp ce joaca. și pentru ca la Agnita s-a ridicat din necunoscut de undeva un rebel care vrea sa faca fapte mari în ale amaturului, eu sper sa am și aprobarea maestrului fondator și a tuturor celor de la AS Agnita secția sporturi cu iarba (nu pe iarba ?nsa) ca de câte ori va mai fi vorba de turnee la care participa ei și voi dori sa-i încurajez sa folosesc urmatorul îndemn, care propun sa ram?na și Motto-ul asociației:
..........................................ARDE-i GEO!!!!!!.....................................................
Mult succes Agnita, salutari cordiale Victoria!

Roman iulian....loc 1
Govoreanu Florin......2
Lazaroiu si Claudia Binta.......3-4
5-8
Mureșan Iulian
Daneliuc Gabriel
Oprea Nicolae

Stimati organizatori, noi brasovenii am ajuns cu bine acasa, la aceasta ora, va multumim pentru atentia acordata,felicitari pt un turneu valoros, sa-i spunem B+ care nu a fost mai prejos decat un turneu A.
V-ati descurcat f bine fapt pentru care asteptam urmatorul turneu.
"Ieri-astazi" am intalnit numai jucatori fair-play, asadar felicitari tuturor!
Asteptam clasamentul, multumim!

Buna ziua.
Frumo concurs la Victoria si organizare buna... dupa cum spunea prietenul Gelu mult mai aproape de un concurs A decat de un concurs B. O grupa inferioara nr. 3 cu Florin Govoreanu , Claudia Binta , Oprea Nicu si Andrei Rus .. concurenti care ar fi putut oricand castiga turneul.
O semifinala Roman Iulian - Claudia Binta scor 1-0 , 2-0 , 2-1 , 2-2, 3-2 Roman cu mingi spectaculoase.
Multumim gazdelor care au fost jos palaria. Comunitatea locala de pasionati de tenis de masă si-a facut simtita prezenta ..la un moment dat inclusiv un preot si-a facut simtita prezenta .. sfintind jucatori , palete ...ierburi softuri etc etc.
ASteptam cu nerabdare urmatorul concurs.
Ionut

Ultima editare:
Un turneu B frumos, greu, dar plin de oameni minunati. Primul turneu la care am reusit sa particip dupa 8 luni in care sanatatea ma tinut pe margine. A fost o lupta intre corpul meu si mintea mea, am reusit sa-mi demonstrez ca pot duce un turneu pana la capat in ciuda faptului ca scartaiam din toate incheieturile. Ca si turneu, sper ca a fost un real spectacol, iar pentru invingatori si pentru participanti sincere felicitari. Arde (alul)- Olt (enia) va saluta si va ureaza un an minunat, plin de realizari si binenteles multa sanatate.

salutare? ceva poze? clasamentul final? am fost "amenintati" ca ne vedem pe facebook. pe ce grup/pagina s-au pus pozele?
seara buna!

Ma las de sportul asta cu atasamentele. Imi da cu virgula.

Ultima editare:
De 10 minute am ajuns acasa (Mînchen)si eram nerabdator sa aflu impresile,parerile unora,si sincer marturisesc ,citind cele scrise mai sus,ca sunt coplesit de remarci ca;-Turneu de 5 stele
- Un turneu B frumos, greu, dar plin de oameni minunati
-turneu, sper ca a fost un real spectacol
-Frumo concurs la Victoria si organizare buna
-Multumim gazdelor care au fost jos palaria
Nu imi ramine decit sa va multumesc din suflet celor care m-ati sustinut ,ati crezut in mine si ati fost alaturi de mine:IUBITORI DE TENIS DIN VICTORIA,COBY AGNITA cu Trupa,GeluBv cu Trupa,Tipseru cu Trupa,Lopatica cu Trupa,Familiei Govoreanu,Roman Iulian un suflet mare printre copii,Claudia Binta pt.spectacolul oferit si vorbele ei frumoase ,Tuturor participantilor si nu in ultimul rind celui care mi-a fost mentor,antrenor si un mare ajutor pt acest turneu ANDREI RUS.MULTUMESC TUTUROR al vostru EMI

Emi, te salut! Ma bucur ca ai aj cu bine. Te rog sa ne transmiti clasamentul final. Multumesc!

De 10 minute am ajuns acasa (Mînchen)si eram nerabdator sa aflu impresile,parerile unora,si sincer marturisesc ,citind cele scrise mai sus,ca sunt coplesit de remarci ca;-Turneu de 5 stele
- Un turneu B frumos, greu, dar plin de oameni minunati
-turneu, sper ca a fost un real spectacol
-Frumo concurs la Victoria si organizare buna
-Multumim gazdelor care au fost jos palaria
Nu imi ramine decit sa va multumesc din suflet celor care m-ati sustinut ,ati crezut in mine si ati fost alaturi de mine:IUBITORI DE TENIS DIN VICTORIA,COBY AGNITA cu Trupa,GeluBv cu Trupa,Tipseru cu Trupa,Lopatica cu Trupa,Familiei Govoreanu,Roman Iulian un suflet mare printre copii,Claudia Binta pt.spectacolul oferit si vorbele ei frumoase ,Tuturor participantilor si nu in ultimul rind celui care mi-a fost mentor,antrenor si un mare ajutor pt acest turneu ANDREI RUS.MULTUMESC TUTUROR al vostru EMI

Cu atat mai rau imi pare ca nu am putut ajunge cu trupa de la Blaj .... Speram ca data viitoare sa nu mai lipsim.
Felicitari si ...Toate cele bune !

in ultimul meu mesaj va rog a se citi CIOBY in loc de COBY,eram dupa aproximativ 48 de ore de nesomn.Scuze Cioby.Pe youtube la popaleus gasiti Paleta Veche II Orsul Victoria.miine promit vin si listele cu participanti si locurile.Pe miine

Back
Sus