AmaTur: Turneu A "Cupa Paralela 45", Băicoi - 16/17.03.2019

Bravo Robert,bravo Razvan,bravo Lucica,Prahova la putere.

Felicitări Robert,Răzvan,organizatorilor,un turneu frumos cu jucători de valoare!

Felicitari Razvan si Lucian!
In familie cine castiga?
Cred ca stiu...

Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk

Va rog sa corectati..
In grupa 10 _ Inferioare:

Dracea Gabriel - Sarbu Dan. _ 3-1.
Primul set l-am castigat eu.
Am fost foarte aproape sa egalez la 2. Meciul a fost foarte strans.

Ultima editare:
Pacat de accidentarea mea ca altfel arata podiumul azi :):)
Eram chitit pe locurile fruntase

Ultima editare:
Salutare tuturor, un turneu organizat excelent intr-o atmosfera frumoasa produsa de Lucian si Bogdan, iar din fericire pentru familia Bozga si-au tras si "spuza pe turta lor" cum se spune... doua dintre bibelouri au ramas in familie, felicitari. toate aprecierile noastre si pentru castigatorii de la elite... ll felicit si pe tanarul Gabor pentru parcurs si locul 2 si de asemenea pe prietenul nostru Doru Voin pentru locul 3. Iar la final ne-am simtit minunat in compania celui mai mare jucator din acest turneu... Seby... care a "dat' de pamant cu toti cei de la masa...( prietenii stiu de ce ! ) nu a scapat unul intreg necrosetat :) ... valorile mereu ies la suprafata... sa ne traiesti SEBYYYYY !

Un turneu foarte frumos felicitări oraganizatoriilor!!!! Felicitări familia Bozga!!!!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Salutare tuturor, un turneu organizat excelent intr-o atmosfera frumoasa produsa de Lucian si Bogdan, iar din fericire pentru familia Bozga si-au tras si "spuza pe turta lor" cum se spune... doua dintre bibelouri au ramas in familie, felicitari. toate aprecierile noastre si pentru castigatorii de la elite... ll felicit si pe tanarul Gabor pentru parcurs si locul 2 si de asemenea pe prietenul nostru Doru Voin pentru locul 3. Iar la final ne-am simtit minunat in compania celui mai mare jucator din acest turneu... Seby... care a "dat' de pamant cu toti cei de la masa...( prietenii stiu de ce ! ) nu a scapat unul intreg necrosetat :) ... valorile mereu ies la suprafata... sa ne traiesti SEBYYYYY !
Mă declar scăpat!

Iar la final ne-am simtit minunat in compania celui mai mare jucator din acest turneu... Seby... care a "dat' de pamant cu toti cei de la masa...( prietenii stiu de ce ! ) nu a scapat unul intreg necrosetat :) ... valorile mereu ies la suprafata... sa ne traiesti SEBYYYYY !

Voi ati plecat rapid,pe noi ne a mai crosetat vreo jumatate de ora iar pe mine si pe Fratila ne a mai batut de vreo cateva ori cat a durat drumul de la Baicoi pana la Ploiești!Unii spun ca Redbull iti da aripi,in cazul lui Seby tuiculita de Baicoi e divina!

Back
Sus