Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Se creaza un precedent periculos. Poate nu sunt la curent, Petrov a facut ceva scandal la vreun turneu? Sau este vorba de conflictele de pe forum? Ptr ca daca este vorba doar de conflictele de pe forum, pedeapsa si a primito pe forum si mi se pare extrem de periculos sa se ajunga la limitarea dreptului de participare la concursuri pe baza conflictelor de pe forum. Cu aceasta ocazie rog conducerea amatur sa aduca o clarificare la acest punct din regulament, daca se iau in calcul sau nu conflictele de pe forum. Personal cred ca ar trebui evitata aceasta situatie, lumea ar ajunge sa vorbească cu teama aici....
Moise Viorel - Brăila - Incepatori
Nedelcu Mihai -Azuga - incepatori
Tarlea Gheorghe -Brașov -incepatori
Tarlea Gheorghe Brașov, este acelasi cu Tirlea Gheorghe si va rog sa faceti modificarea.
Buna ziua! Dl. Tarlea Ghe. din Brașov de pa lista principala incepatori, este acelasi domn Tirlea Ghe. din Brașov 1480- 9.47 . Va rog sa actualizati. Multumesc de intelegere.
Bună ziua! Tudorache Constantin de ce este pe lista de așteptare?! La postul 73 l am inscris eu (Ivan Sorin Ioan) și Tudorache Constatin. La postul 74 este înscris Bogza Razvan care apare în lista principala. Tudorache Constatin trebuie sa fie in lista principala, nu cea de așteptare.
Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk