AmaTur: Turneu A "Cupa Paralela 45", Băicoi - 16/17.03.2019

Se înscrie la avansați:
Ene Florin - Ploiesti.jpg
- Ene Florin, Ploiești

Se creaza un precedent periculos. Poate nu sunt la curent, Petrov a facut ceva scandal la vreun turneu? Sau este vorba de conflictele de pe forum? Ptr ca daca este vorba doar de conflictele de pe forum, pedeapsa si a primito pe forum si mi se pare extrem de periculos sa se ajunga la limitarea dreptului de participare la concursuri pe baza conflictelor de pe forum. Cu aceasta ocazie rog conducerea amatur sa aduca o clarificare la acest punct din regulament, daca se iau in calcul sau nu conflictele de pe forum. Personal cred ca ar trebui evitata aceasta situatie, lumea ar ajunge sa vorbească cu teama aici....

Refuzarea participarii jucatorului Dan Petrov (strict la turneul de la Baicoi) nu are legatura directa cu activitatea acestuia pe forum, ci vine ca urmare a mesajelor injurioase trimise prin SMS unuia dintre Organizatorii turneului.

Buna ziua! Dl. Tarlea Ghe. din Brașov de pa lista principala incepatori, este acelasi domn Tirlea Ghe. din Brașov 1480- 9.47 . Va rog sa actualizati. Multumesc de intelegere.

Bună ziua! Tudorache Constantin de ce este pe lista de așteptare?! La postul 73 l am inscris eu (Ivan Sorin Ioan) și Tudorache Constatin. La postul 74 este înscris Bogza Razvan care apare în lista principala. Tudorache Constatin trebuie sa fie in lista principala, nu cea de așteptare.

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

Nedelcu Mihai -Azuga - incepatori
Tarlea Gheorghe -Brașov -incepatori

Tarlea Gheorghe Brașov, este acelasi cu Tirlea Gheorghe si va rog sa faceti modificarea.

Buna ziua! Dl. Tarlea Ghe. din Brașov de pa lista principala incepatori, este acelasi domn Tirlea Ghe. din Brașov 1480- 9.47 . Va rog sa actualizati. Multumesc de intelegere.

A fost inscris cu numele de Tarlea, este aproape imposibil sa cunoastem numele tuturor jucatorilor, se va corecta.

Bună ziua! Tudorache Constantin de ce este pe lista de așteptare?! La postul 73 l am inscris eu (Ivan Sorin Ioan) și Tudorache Constatin. La postul 74 este înscris Bogza Razvan care apare în lista principala. Tudorache Constatin trebuie sa fie in lista principala, nu cea de așteptare.

Razvan Bozga este inscris de mine la postul #56, deci cu mult inaintea postului #73, dar mai verific o data ordinea inscrierilor, poate mi-a scapat.

Da este corect. Am fost surprins ca eu eram pe lista principala și Tudorache Constantin nu. Se pare ca am prins ultimul loc de pe lista corecta.

Salut ,sunt Piperea Florin din Campina. Doresc si eu înscriere pt. turneu Băicoi 16 03 cat. avansati. Mulțumesc frumos

Lasati-l in pace pe Dan Petrov.
Tot timpul a fost provocat. Lasati-l sa joace in Amatur. Este un abuz ce faceti.
Cum poate sa influienteze negativ Dan Petrov un turneu din Amatur?
Vreti reguli ca in Campionatul FRTM?
Pai uitati-va la ce nivel este AmaTur-ul fata de DiviziaB, DiviziaA.. nu mai spun de Superliga..
..

Buna dimineata, Virgil Ipate - București, doresc inscriere pentru Avansati. Cu multumiri si o zi superba...

Back
Sus