AmaTur: Turneu A "Cupa Pașcaniului", Pașcani - 04.11.2017

O întrebare?
Organizatorii tehnici, când nu sunt și organizatori principali, prestează o muncă "pro-bono" într-o sâmbătă liberă.
Câți dintre noi s-ar trezi la 4-5 dimineața, ar alerga prin țară sute de kilometri, ar sta în stres, în picioare, o zi întreagă (nu doar inferioarele, sau superioarele) ci efectiv de la 8.00 la 22.00 sau 24.00, ca să ajungă acasă la 2-3 noaptea, rupți de oboseală, dacă n-ar fi pasiunea pentru tenisul de masă și dacă n-ar participa efectiv la joc?
Eu unul, sincer NU

Eu m am referit la o persoana la pupitrul tehnic, care efectiv sa nu fie jucator de tenis de masă, care sa aiba cunostinte de IT, sa poata completa in Excel sa stea pe scaun, nu in picioare, la un calculator/laptop, eventual sa puna update in timp real si care sa fie remunerat.
E adevarat, cand m am inscris eu in Amatur nu eram impartiti pe categorii, erau mai putini jucatori, cand am organizat concursuri am facut grupele si din pix fiindca nu erau programe pentru acest lucru, nu aveam logistica, respectiv imprimanta, internet, laptop si plecam la orele 24. 00 spre casa. Dar de atunci Amaturul a evoluat din toate punctele de vedere in beneficiul jucatorului amator, si platitor de tenis de masă.

Trimis de pe al meu ALE-L21 folosind Tapatalk

PS. Domnul Cozma, la toate concursurile pe care le a "organizat tehnic" le a si parasit imediat dupa ce a fost eliminat, deci nu a mai avut de jucat. Respectiv Roman, Pascani...

Eu m-am referit la o persoana la pupitrul tehnic, care efectiv sa nu fie jucator de tenis de masă, care sa aiba cunostinte de IT, sa poata completa in Excel sa stea pe scaun, nu in picioare, la un calculator/laptop, eventual sa puna update in timp real si care sa fie remunerat.
E adevarat, cand m am inscris eu in Amatur nu eram impartiti pe categorii, erau mai putini jucatori, cand am organizat concursuri am facut grupele si din pix fiindca nu erau programe pentru acest lucru, nu aveam logistica, respectiv imprimanta, internet, laptop si plecam la orele 24. 00 spre casa. Dar de atunci Amaturul a evoluat din toate punctele de vedere in beneficiul jucatorului amator, si platitor de tenis de masă.

OK.
Am eu un exemplu. Și cunoscând situația din întreaga țară, al doilea ca el eu nu mai știu.
Silviu Buliga - Comănești.
Profesor de matematică la Școala Ciprian Porumbescu din Comănești. Școală condusă de Dl. Director Anastasiu Constantin.
Bun prieten cu Gabriel Roșu. Ne-jucător de tenis de masă. Cu un pic de ajutor din partea mea rezolvă tehnic de un an încoace turneele din Comănești.
Cu cât ar trebui remunerat un om de genul acesta ca să-și sacrifice sâmbăta liberă (cel puțin 18 ore) și să ajute organizatorii din toată țara?
Și cum să facem să-l clonăm, că avem în jur de 300 de turnee pe an?
Imposibil!

Tot pe jucătorii de tenis de masă trebuie să ne bazăm. Că unde e pasiune, se mai găsește loc și de generozitate. Dau câte puțin din timpul lor în folosul comunității.
Da, mai fac și greșeli. Se mai enervează. Ne mai ?nt?rzie. Dar, per total, ne adună la un loc sâmbăta de sâmbătă și cel puțin 50% dintre noi se ?ntorc acasă relaxați, pregătiți pentru o nouă săptăm?nă de muncă.

După crearea tabloului eliminatoriu,moment in care principala sarcina a organizatorului tehnic ia sf?rșit. Rezultatele se pot completa ulterior si posta .In iarna,la Fălticeni,pentru a nu bate atâta drum și a pleca nemulțumit mai bine nu veni

După crearea tabloului eliminatoriu,moment in care principala sarcina a organizatorului tehnic ia sf?rșit. Rezultatele se pot completa ulterior si posta .In iarna,la Fălticeni,pentru a nu bate atâta drum și a pleca nemulțumit mai bine nu veni
Domnule Cozma, circuitul Amatur nu e mosia sau proprietatea nimanui. Ma pot duce oriunde si oricand. Am fost la concursuri pana la Alesd unde am fost primit cum se cuvine si nu m ar deranja sa ma duc din nou pana acolo. As vrea sa vad pe ce motiv imi intinati participarea la concursul de la Fălticeni, postari neadecvate pe forumul Amatur?

O sa vorbesc cu "Mos CRACIUN", poate ma primeste el la concurs.

Nu vad nici o interdictie exprimata, fiecare e liber sa participe, dar poate alege sa nu vina si sa plece nemultumit apoi.

Mulțumim organizatorilor, din Pascani, pentru efortul depus și ospitalitate!!!
Felicitări domnule Donisan!!!
Vom reveni cu deosebită placere!

Mulțumesc prietenilor mei din Iași și celorlalți colegi, pentru încurajări!

Super.Chiar ne pare rau ( noua granicestenilor ) ca n-am putut veni.Cu ajutorul Domnului poate ajungem la urmatorul turneu organizat la Pascani.Mult Succes si Doamne ajuta !

Felicitari organizatorilor!
Felicitari castigatorilor!
Felicitari participantilor!

FOARTE BINE si FRUMOS ca acest turneu a inceput cu TATAL NOSRTU

DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE!

wow, acum chiar imi pare rau ca nu am participat :))))
mda, merci de pont, clar nu particip la reuniuni confesionale, fie ele crestine,budiste sau de alta religie. Si cand te gandesti ca suntem in anul 2017
Cruyf spunea ca a terminat-o cu religia intr-un moment in care jucatorii de la ambele echipe se rugau sa castige inainte de meci...

Clasament Incepatori

1.
Ciobanu Sabin Eusebiu - Pascani.jpg
Ciobanu Sabin Eusebiu - Pascani
2.
Ghet Ionut - Bacau.jpg
Ghet Ionut - Bacău
3 -- 4
Musat Viorel - Bacau.jpg
Musat Viorel - Bacău
Gurgu Fabian - Halaucesti.jpg
Gurgu Fabian - Halaucesti
5 -- 8
Popescu Doru Viorel - Botoșani
Constantinica Silviu - Botoșani
Gherghel Petru - Bacău
Puscasu Calin - Botoșani
9 -- 16
Pantelimon Sorin - Pascani
Plamada Aurelian - Botoșani
Vladianu Marian - Botoșani
Dragan Dan - Pascani
Ivan Alin - Pascani
Mihai Adrian - Botoșani
Galatanu Silviu - Bacău
Buciulencu Ionut - Lespezi
17 -- 32
Gavrilei Constantin - Pascani
Hamza Iulian - Pascani
Grigoroaia Cantemir - Pascani
Neculaes Adrian - Pascani
Pavel Bianca - Iași
Anton Radu - Pascani
Gradinaru Gabriel - Pascani
Ghiorghica Petru - Pascani
Sisca Nicusor - Comănești
Vernica Madalin - Roman
Mahu Ticusor - Pascani
Pricop Lucian - Pascani
Ungureanu Adrian - Piatra Neamț
Sandulescu Ovidiu - Pascani
Golea Dragos - Suceava
Ipati Bogdan - Pascani
33 -- 52
Ghitu Liviu - Onesti
Bobu Stefan Minodor - Targu Neamț
Savina Dan - Piatra Neamț
Ungureanu Constantin - Suceava
Maxim Andrei - Iași
Balmus Sebastian - Todiresti
Biriac Alin - Todiresti
Boboc Nicoleta Laura - Pascani
Ciurdea Ionut - Mogosesti
Lupu Constantin - Pascani
Boboc Bogdan - Pascani
Grigoroaia Andrei - Pascani
Popa Romica - Pascani
Gavrilei Adelina - Pascani
Hrincescu Timotei Cosmin - Todiresti
Danga Iosif Cezara - Pascani
Volocaru Gelu - Stolniceni
Ciurlica Mugurel - Pascani
Serban Gabriel - Pascani
Popa Ion - Pascani
53 -- 2v gr.inf.
Lepadatu Gheorghe - Pascani
54 -- 65 1v gr.inf.
Grosu Gheorghita - Targu Neamț
Martinica Ciprian Paul - Gheraiesti
Ciurdea Gheorghe - Mogosesti
Nechita Vasile - Pascani
Mihai Serban - Pascani
Gheorghica Petru - Pascani
Petrescu Stefan - Pascani
Paduraru Catalin - Pascani
Bostan Raluca - Pascani
Harmanescu Mihai - Pascani
Panainte Suraj - Botoșani
Andries Stelian Ionut - Botoșani
66 -- 78 0v gr.inf.
Hretu Cornel - Pascani
Varga Arva Paul - Pascani
Hretu Dumitru - Pascani
Plescan Victor - Pascani
Lazaroaia Loredan - Pascani
Nechita Victor - Pascani
Condurache Irinel - Pascani
Mocanita Ionut - Pascani
Bogza Gabriel - Pascani
Bulgaru Daniel Alexandru - Botoșani
Miron Viorel - Iași
Vaideanu Cristian - Pascani
Timofte Liviu - Pascani

Ultima editare:
Echipa din Bacău felicita organizatori pentru efortul depus la desfasurarea concursului si vom reveni cu plăcere si alta data (Multumesc pentru felicitari)

Scuze intervenția dar din am văzut la premiere Ciobanu Sabin a castigat finala la începători.. ..iar este eronat clasamentul!!!

Ultima editare de un moderator:
Multumiri organizatorilor de la Pascani, un turneu bine organizat, cu putine interzieri(probabil pentru ca a fost grupa de 5 la noi si a fost o oarecare pauza mai mare), dar conditiile de joc au fost bune, voi reveni cu mare placere! :D

Felicitari Nicu Constantin, Ciuca Sorin, Puiu Andrei pentru rezultate!

wow, acum chiar imi pare rau ca nu am participat :))))
mda, merci de pont, clar nu particip la reuniuni confesionale, fie ele crestine,budiste sau de alta religie. Si cand te gandesti ca suntem in anul 2017
Cruyf spunea ca a terminat-o cu religia intr-un moment in care jucatorii de la ambele echipe se rugau sa castige inainte de meci...

Nu ar trebui sa critici cu nimic . Nu ai fost la turneu.atunci nu ai nici in drept sa spui cum am inceput. Cu tatăl nostru sau nu. Urat din partea ta cu acest comentariu

Nu ar trebui sa critici cu nimic . Nu ai fost la turneu.atunci nu ai nici in drept sa spui cum am inceput. Cu tatăl nostru sau nu. Urat din partea ta cu acest comentariu

mea culpa =))))
o fi urat, nu zic nu ...doar pentru crestinopati.
Nu amestec intrecerile sportive cu unele ritualuri ortodoxe. Chiar as dori (cu toate ca nu am intalnit pana acum) sa se specifice prin regulament( daca se recita tatal nostru, crezul sau mai stiu eu ce rugaciune a nu-stiu-carei-moaste).
Educatie este in scoli, competitiile sportive pe teren(sau sali de sport) si religia in biserica.
Urat din partea voastra ca le amestecati. Daca vreti slujbe, mergeti la Sfanta Biserica. Am zis!!!

Back
Sus