AmaTur: Turneu A "Cupa Pașcaniului", Pașcani - 04.11.2017

Salutam cu toata dragostea si pretuirea primul turneu de A al Pascanilor , iar invitatia d-nului Costel Donisan de care ma leaga o prietenie speciala , pt a participa la acest eveniment , ma onoreaza . Asadar : Florea Gigi , Galați , Amatori .

Va multumesc

Se inscrie Vlad Pintilie din Iași la amatori. Mult succes organizatorilor !!!

Trimis de pe al meu SM-J500F folosind Tapatalk

Daca e musai ,vom suplimenta locurile la Incepatori in functie de inscrierile la celelalte categorii in asa fel incat sa nu depasim 120 ,avand multipli de 6 la fiecare categorie..
Costel Donisan se straduie sa faca un concurs ca la carte,se pregateste cu de toate,incepand cu draperii si hartie igienica si terminand cu folcloriste(asta am pus eu de la mine)..deci grabiti va sa prindeti loc

Daca e musai ,vom suplimenta locurile la Incepatori in functie de inscrierile la celelalte categorii in asa fel incat sa nu depasim 120 ,avand multipli de 6 la fiecare categorie..
Costel Donisan se straduie sa faca un concurs ca la carte,se pregateste cu de toate,incepand cu draperii si hartie igienica si terminand cu folcloriste(asta am pus eu de la mine)..deci grabiti va sa prindeti loc

Nea Cătălin vorbiți cu dnu Edi sa va aducă domnișoarele alea doua de la roman ca erau foarte atente cu jucători și mergea treaba struna :)

Back
Sus