AmaTur: Turneu A "Cupa Pașcaniului", Pașcani - 04.11.2017

Organizatorii au acordat (pe buna dreptate) atentie maxima categoriei Incepatori stiind ca au o pepiniera bogata de posibil noi amaturisti in Pascani si au decis sa comaseze categoria superioara (O/E).Probabil nu se asteptau la o participare pe cat de numeroasa pe atat de puternica.Ei au ultimul cuvant,eu doar le transpun deciziile pe laptop

Organizatorii au acordat (pe buna dreptate) atentie maxima categoriei Incepatori stiind ca au o pepiniera bogata de posibil noi amaturisti in Pascani si au decis sa comaseze categoria superioara (O/E).Probabil nu se asteptau la o participare pe cat de numeroasa pe atat de puternica.Ei au ultimul cuvant,eu doar le transpun deciziile pe laptop

Nu cred ca mai este posibil sa separam Openul de Elite.

Ora de incepere la avansați s-a schimbat după ora 13? Aș vrea să stiu exact ora de disputare la această categorie ca să-mi pot organiza plecarea spre Pașcani. :d

Nu cred ca mai este posibil sa separam Openul de Elite.

Eu unul nu pricep . In ce constă diferența aia de netrecut , din punctul de vedere al organizatorilor , de nu se pot separa cele doua categorii ? Poate îmi explica careva .

Openul are mai mulți participanți ( la toate turneele din circuit ) dar tre? să vină doar să bifeze la numărul de participanți și s-o taie repejor acasă . Frustrant . Sunt curios câți openisti trec de grupele superioare .

încă o întrebare : de ce mai avem ? n-șpe ? categorii ?

P.S. Nu am nimic cu gazdele acestui turneu , la care oricum vin .
Practica asta , cu amestecatul , tinde sa se generalizeze . Nu am inca valoarea celor de la Elite și începe sa-mi para rău ca am ajuns la Open !!!

IMPORTANT

S-a actualizat Cls Amatur 4 jucatori participanti la turneu promovand in categorie superioara,cu consecinta asupra orei de prezentare la turneu:

-Ciuca Sorin -Iași- a promovat la Open concurs care incepe dimineatza
-Herghelegiu Laurentiu-BT -a promovat la avansati,concursul lor incepe la 13.30
-Mihut Benone- Pascani -idem
-Cristescu Radu-BT -idem

Back
Sus