AmaTur: Turneu A "Cupa Petrodava", Piatra Neamț - 13.04.2019

Aoleu ,

Bădăluță Marian , câștigător la Avansați . Prietene , da? eu unde am fost și ce-am păzit ?
Nu am realizat ca meciul cu Florin era finala .

Un motiv de mare bucurie și pentru mine .

Felicitări multe , multe !!!!!!

In alta ordine de idei vreau să mai felicit doua persoane :

Cristi , ? șeful turneului ? , e prima ; parca îl văd in urma cu ceva ani , când a apărut in Amatur , mai mereu arțăgos , supărat pe toți și toate ; azi un tip super fain , glumeț , chiar conciliant pe alocuri .
Turneul a fost foarte reușit .N-ai muncit degeaba . Bravo ție prietene !!!

Puiu Ursulescu e a doua ; te-ai descurcat la butoane la superlativ , deși e un început . După părerea mea nimic de reproșat sau de comentat .

Noapte buna prieteni amaturisti , pe oriunde sunteți !

Ultima editare:
încă o remarcă ..... un jucător cu Mp 0 , care joaca la o categorie pe care și-a ales-o , și pe care o domina castigand turneul , demonstrează fără nici o discuție neapartenența lui la acea categorie ..... felicitări pentru Cupă !!!

Ultima editare:
In alta ordine de idei vreau să mai felicit doua persoane :

Cristi , “ șeful turneului “ , e prima ; parca îl văd in urma cu ceva ani , când a apărut in Amatur , mai mereu arțăgos , supărat pe toți și toate ; azi un tip super fain , glumeț , chiar conciliant .
Turneul a fost foarte reușit .N-ai muncit degeaba . Bravo ție prietene !!!

Puiu Ursulescu e a doua ; te-ai descurcat la butoane la superlativ , deși e un început . După părerea mea nimic de reproșat sau de comentat .

Noapte buna prieteni amaturisti , pe oriunde sunteți !

Multumesc marius cu respect sa ne vedem sănătoși.

Felicitări Cristi Bubulac pentru organizarea turneului, pentru condițiile oferite si pentru sufletul depus in acest fenomen numit AMATUR !
Felicitări nea Puiu! Ca de obicei un OM deosebit ...de data asta si la butoane! 🤗

Felicitări câștigătorilor de la cele 4 categorii, celor din Iași care au urcat pe podium Vlad Albu, Cătălin Sumanaru, Vlad Bătr?nu, Dorin Dior cat si tuturor participanților la acest turneu frumos si echilibrat !

Sa ne revedem sănătoși oriunde ne întâlnim!

Multumim participantilor, castigatorilor si mai ales Organizatorului!
Daca ati sti cat a muncit "Bubu" sa fie toata lumea multumita.
Incredibil ce vointa are omul asta! Chapeau!

Mulțumesc din suflet Marius esti un prieten de nădejde, iti multumesc ca ma ajuți din umbră, cu respect deosebit pt tine .

Back
Sus