AmaTur: Turneu A "Cupa Petrodava", Piatra Neamț - 28.04.2018

- In mod Special... Felicitari lui Ciobanu Gabriel - PRIZA TOK - pentru ocuparea Locului Unu de la Open 👏 👏 👏

- Cu stilul tau de joc - incomod pentru unii - dificil pentru altii si surprinzator pentru cei care joaca "Cuminti"... cu tine, - ti-ai facut loc printre "Gladiatorii" de la Open si ai ajuns la locul unu... - Felicitari 👍 👏 👏 👏

- Bubulac Cristi - Felicitari pentru cele trei victorii de la Elite... 👍👏 - poate ca locul tau este la Elite si noi te incurcam pe la Open... :lol: :lol: :lol:

- Dumitrescu Dan - Felicitari pentru Locul Trei la Open - Este cum am zis eu la Turneul de la Focșani - Oricine de la Open poate sa ajunga in primii Trei... - Felicitari 👍 👏 👏 👏

- Pentru Ciobanu Gabriel - o poza care vine "Din Vremuri" - ca un supliment de premiu alaturi de Cupa si Diploma primita...

- Iar pentru Costi multe Felicitari pentru Locul Doi la Elite ... - si ... vazand imaginea cu tine... m-a bucurat ca ai intrat in randul "Marilor Jucatori"... :lol: :lol: :lol:

BUBU,DUMI,MARCEL ati implementat instantanee la premiere numai pentru ELITE si OPEN-sa fi fost numai aceste categorii?!

M-am tot gandit toata noaptea ce vrea sa spuna "omul asta" pentru ca n-am avut inca timp sa pun fotografii de la festivitatea de premiere la nici o categorie.
La 2,30 azi noapte suna telefonul. Ma trezesc ametit, confuz si speriat ca s-a intamplat ceva nasol.
Era o "babuta" din Beresti (Galați) care voia sa-i trimit salvarea ca nu se simte bine. Explica-i in miez de noapte ca n-a nimerit numarul serviciului de urgenta.
Nici ca am mai putut adormi dupa asta.
Pe la 4,00 a.m. m-am luminat.
Dl. Tabacaru se referea la pozele primilor patru din clasament.
Clasamentul il face automat programul cu care gestionam turneul si contine link-uri catre profilul jucatorilor de pe site-ul www.amatur.ro
Daca jucatorii au acolo si fotografie, la primii patru le apare si fotografia in clasament.
Cum aparitiile dumneavoastra la turnee sunt rare nu a avut cine sa va updateze profilul pe site.
Trimiteti-mi o fotografie impreuna cu data nasterii, setup-ul cu care jucati si, eventual, profilul de pe Facebook si actualizam datele pentru ca la urmatorul turneu la care veti prinde podiumul sa va apara si fotografia.

Marcel,referirea mea a fost in ceea ce priveste fotografii de la festivitatea de premiere !!!..

Mă bucură apariția unor noi oameni in organizarea turneelor Amatur și felicit prietenii din Piatra Neamț pentru implicarea arătată .

O echipă “ de top “ la tehnic .

Per total nimic de reproșat .

O mențiune in plus pentru Cristi , la prima experiență de acest gen ( principal organizator ) .Felicitari și la cât mai multe !

P.S
Bravo colegilor de breaslă .... 3 MEDICI in primii 8 la Open și 4 in primii 16 .

Mulțumim domnului Fancsali Kalman pentru pălinca (vraja tenisului) extraordinara care ne-a alungat toate emoțiile cu respect!!!

Mă bucură apariția unor noi oameni in organizarea turneelor Amatur și felicit prietenii din Piatra Neamț pentru implicarea arătată .

O echipă “ de top “ la tehnic .

Per total nimic de reproșat .

O mențiune in plus pentru Cristi , la prima experiență de acest gen ( principal organizator ) .Felicitari și la cât mai multe !

P.S
Bravo colegilor de breaslă .... 3 MEDICI in primii 8 la Open și 4 in primii 16 .

Multumim frumos Marius cu respect!!!

Mai urmeaza sa postez si ceva meciuri dar se incarca foarte greu.

Back
Sus