Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Piesa-i gata, trag oblonul
Hei, ce "soare" e afară
Dacă v-au plăcut bufonii
Mai poftiți și-n altă seară!![]()
![]()
![]()
Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk
Un turneu puternic cu jucatori valorosi,ambitii mari si reusite pe masura.Organizare foarte buna din toate punctele de vedere,fara timpi morti.Din pacate n-am reusit sa servesc prea mult din bautura foarte buna,desi mi-am propus s-o fac la sfarsit.Felicitari domnului GIOSAN pentru promptitudine si implicarea in bunul mers,cursiv al turneului.Locatie deosebita ,alaturi de oameni implicati in organizare deosebiti.Am sa mai revin cu mare placere in acest frumos oras, cu prilejul si altor turnee.Multumesc si pe aceasta cale domnului shogun(TIBI)pentru cuvinte si poza de colectie postate.O tempora!Bubucris ,o persoana deosebita implicata trup si suflet in organizarea reusita a turneului.FELICITARI.Pe curand.
Multumim tuturor celor care ne-au onorat cu prezenta.
Speram ca pe viitor sa reinscriem Piatra Neamț pe harta turneelor A din categoria Amatur.
Speram ca ,,piesele uitate ''de mai jos sa nu fie din cauza tratamentului cu palinka a d-lui Fancsali Kalman caruia nu pot sa-i adresez decat multumiri sincere ( vorba lui Sorin de la Botoșani,, prietenii stiu de ce'')
Daca totusi cei ce au uitat din intamplare ,,obiectele ''din foto doresc sa reintre in posesia lor sunt rugati sa sune la nr. de tel. 0740697281 ( Cristi) sau 0744969987 ( Dan) pentru a a stabili impreuna modul de recuperare.
Multumesc de asemenea prietenului meu Marcel pentru implicarea deosebita in buna desfasurare a turneului si mai ales celui care s-a dedicat ,,trup si suflet'' timp de peste o luna ca lucrurile sa fie aduse la normal ,Bubulac Cristi ( bubucrys) fara a carui implicare turneul nu ar fi avut loc.
![]()
![]()
![]()
![]()