C Codrin S junior 30 Sep 2018 #23 Sezciuc Codrin, începători.Slobozia Trimis de pe al meu SM-G965F folosind Tapatalk
Bubucrys organizator local 1 Oct 2018 #25 Se retrage Golai Gheorghe se transferă de la începători la avansați Pătrașcu Marius
Catalin Sumanaru senior 1 Oct 2018 #26 Ababei Razvan (Iași) --> elite Trimis de pe al meu SM-J500FN folosind Tapatalk
Catalin Sumanaru senior 4 Oct 2018 #33 Se retrage Ababei Razvan! Trimis de pe al meu SM-J500FN folosind Tapatalk
F FinalDestiny senior 4 Oct 2018 #35 FinalDestiny a spus: Se inscrie Macovei Cristi Click pentru a extinde... Din pacate ma retrag, scuze )
FinalDestiny a spus: Se inscrie Macovei Cristi Click pentru a extinde... Din pacate ma retrag, scuze )
Catalin Sumanaru senior 5 Oct 2018 #39 Din cauza lipsei de transport, ma retrag! Trimis de pe al meu SM-J500FN folosind Tapatalk
Cristian Istrate senior 5 Oct 2018 #40 Salutare tuturor salutare Piatra Neamț, mai se gasesc 2 locuri la turneu pentru mine si pentru Macelaru Eugen ?
Salutare tuturor salutare Piatra Neamț, mai se gasesc 2 locuri la turneu pentru mine si pentru Macelaru Eugen ?