Melinte Gabriel - open, Miroslava
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

Frumos era dacă te-ai fii înscris și la Suceava tot la Avansați , deja media ta e de avansați . E o chestie de fair play din respect pentru jucătorii mai slab valoric …Se înscrie Mirciu Serghei - Open
Guler Oleg - Avansați
Ce farmec mai au categoriile dacă tu vii și ne căsăpești pe toți ? Întreb doar așa ..Se înscrie Mirciu Serghei - Open
Guler Oleg - Avansați
Corect, nu am spus că încalci regulamentul. Doar am spus că, din punct de vedere sportiv, mi s-ar fi părut mai fair să te înscrii la avansați, având în vedere că media ta te încadrează deja acolo, chiar dacă regulamentul îți permite momentan participarea la hobby. Până la urmă, fiecare alege categoria în care se înscrie, eu doar mi-am exprimat opinia. Baftă la meciuri!Fiecare turneu își are farmecul său ! Vine un maestrul al sportului la natație și pentatlon modern unde își încearcă puterile la o altă probă decât cele menționate mai sus ! Care e problema ?
Moldova - ChișinăuSe înscrie Mirciu Serghei - Open
Guler Oleg - Avansați