AmaTur: Turneu B "Cupa Ping Pong Academy" 06/07.11.2021, București

Va rog transfer - Chirica Alexandru - București - de la Open la Elite (am auzit ca e mai rapid, e ca un test de saliva fata de unul nazofaringian ). Multumesc

Dobroesti!!!!! Alooooo Dane vezi ca de la anul îl aduc pe Nasu la turnee și te fac sa te muti la Mădularu sa ieși Campion județean!

Cred că vrei să mă apuc iar de tenis de masă să ?ți rup capul la elite că ce joci tu nu prea se numește tenis ,apropo tot cu pocnitori măsluite joci :victorious:

Cred că vrei să mă apuc iar de tenis de masă să ?ți rup capul la elite că ce joci tu nu prea se numește tenis ,apropo tot cu pocnitori măsluite joci :victorious:

Dacă vrei să joci cinstit ?ți dau mădularul meu să te joci cu...scuze să joci cu el am vrut să scriu :biggrin:

Dacă vrei să joci cinstit ?ți dau mădularul meu să te joci cu...scuze să joci cu el am vrut să scriu :biggrin:

Sc?rbă mică, ?ți arat cartea de identitate să vezi domiciliul așa că nu mai suferii degeaba, dacă vrei fac un meci cu nasul tău și dacă ii dau nana nu te mai bagi în seama :beguiled:

Sc?rbă mică, ?ți arat cartea de identitate să vezi domiciliul așa că nu mai suferii degeaba, dacă vrei fac un meci cu nasul tău și dacă ii dau nana nu te mai bagi în seama :beguiled:

Și eu care credeam ca ai fugit la Dobroesti sa iei tricoul de Campion dar tu de fapt te-ai mutat la țară :problem:

Dacă vrei sa te apuci de p(T) enis nu te mai duce la Dinamo la sala ca aia o sa joace în play-ouț la anul și doamne ferește.... te vad pe la Avansati și cu mutația pe la Ciorom?rla și la cum s-a scumpit carburantul nu o sa prea mai vi pe la Capitala! :subdued:

Buna seara.Un om face o pagina la turneul pe care il organizeaza si voi doi va luati la misto.Eu cred ca ajunge...........

Rollback cu scuzele de rigoare - Chirica Alexandru - București - inapoi la Open (am avut impresia ca e sambata elite-ul :loyal::distrust:)

Back
Sus