Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Se retrage de la Hobby , Anca Silagyi , București pentru ca s a in scris la Open pentru data de 20/06/2021. Multumesc mult!
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Regulamentul permite noilor întrați să isi aleagă, la prima participare, categoria unde cred că pot face față; nu se intra cu 0 ci cu Linf a categoriei sau cu nr de puncte stabilit de organizator. Din câte observ eu, trecerea a fost făcută la cererea organizatorului. Dupa prima participare, este evident ca la urmatoarele participari, se aplica regula specificata de D-voastră.Nu cred că o persoană acceptată pe lista Hobby (nu are un istoric de jucătoare de open) să poată juca la un turneu open. Asta ar �nsemna să sară peste 2 categorii, ceea ce nu permite Regulamentul Amatur.
Regulamentul permite noilor întrați să isi aleagă, la prima participare, categoria unde cred că pot face față; nu se intra cu 0 ci cu Linf a categoriei sau cu nr de puncte stabilit de organizator. Din câte observ eu, trecerea a fost făcută la cererea organizatorului. Dupa prima participare, este evident ca la urmatoarele participari, se aplica regula specificata de D-voastră.
Este trist ca jucatori f. buni ca D-voastră la masa de tenis, sunt superficiali (aici va dau "benefit of the doubt") in ceea ce privește regulamentul și participarea noilor întrați in Amatur.
Respect!
....
Acum cred ca o sa incerc sa vizionez filmul "White hunter... heart". Parca mai era ceva între .
Desigur, desigur, aveti dreptate, mare dreptate, in totalitate (oare?!). Probabil primele 9 cuvinte au... fugit prea repede pentru forma mea fizica si nu... le-am prins.Se pare că nu ați prins sensul primelor 9 cuvinte. Dacă se �nscria de la �nceput la open, era altceva ..... Mie mi s-a părut ciudat saltul dintre LISTA HOBBY și LISTA OPEN. C�t despre superficialitate ..... numai de bine ....
Se pare că nu ați prins sensul primelor 9 cuvinte. Dacă se înscria de la început la open, era altceva ..... Mie mi s-a părut ciudat saltul dintre LISTA HOBBY și LISTA OPEN. Cât despre superficialitate ..... numai de bine ....
In 2011 cand a jucat ultima oara in Amatur nu erau atatea categorii ... probabil s-o fi incurcat intre ele.
Poate juca unde doreste, dupa regulament, dar din cate stiu eu nu a fost jucatoare profesionista.