AmaTur: Turneu B Cupa PINGPONG-editia a II a Oradea 12.12.2015-turneu B

....

....Vladut a venit de la Cluj cu o galerie fabuloasa....:D.....nu este gluma ...o sa o auziti in filmarea setului decisiv din finala....;dotata cu toate" instrumentele" unei galerii profesioniste....

...si Victoras.(impreuna cu antrenorul lui...:D)..care a muncit mult pentru locul ...3......:D....Bravo, ai jucat foarte bine astazi!!!..............trebuie sa recunosc ca in setul decisiv cu tine am avut si mult noroc..:D...

Ultima editare:
..setul decisiv al finalei.....

...cea mai tare galerie care a fost vreodata la noi ....:D...se aude ...tare ,tare.......Galeria lui Vladut......:D..de pe Cluj Arena...

..se poate vedea foarte clar cat de spectaculos este acest pingpong....:D...arta pura.....

Ultima editare:
Foarte frumos turneul..mam simtit foarte bine,am fost foarte aproape sa iau locul 1.Asa a fost sa fie.Bravo Marius si Vladut,o sa mai revin cu mare drag... :-D

PS : pacat ca nu ai venit si tu rechinule,neam fi distrat f fain...data viitoare poate iti faci curaj :-) :-)

Foarte frumos turneul..mam simtit foarte bine,am fost foarte aproape sa iau locul 1.Asa a fost sa fie.Bravo Marius si Vladut,o sa mai revin cu mare drag... :-D

PS : pacat ca nu ai venit si tu rechinule,neam fi distrat f fain...data viitoare poate iti faci curaj :-) :-)
....nu ma asteptam sa joci atat de bine pingpong tinand seama ca este primul turneu de acest tip la care participi.....Istoria s-a scris repede:Io am avut noroc cu tine,tu ai avut ghinion cu Vladut.....:D...la 14-14 in decisiv se putea intampla orice.......

........, plus ca l-am vazut pe Avram cum joaca si mi-a taiat aripile cand am vazut ce lovituri baga si cand nu are chef sa joace.

....o singura mare' greseala" ai facut Victore la acest turneu...........:D......i-ai taiat aripile la singurul rechin cu aripi(....plus dinti de titan....) pe care l-am vazut.....nu-i frumos.....din partea ta...oricum daca ai reusit sa sperii un rechin.....:D

P.S ...dorim sa devina o traditie acest tip de concurs de pingpong.....si in 2016....asa ca antrenati-va.....:D....

Ultima editare:
......

...aceasta finala a fost spectaculoasa......si din " cauza"....galeriilor....si a dialogului mai ales savuros....:Dlllllll......La inceputul setului decisiv se poate auzi clar cum dinspre galeria lui Vladut-care repet a fost fantastica....vine o replica interesanta..care aprinde "scanteia"....."bate-l ca nu stie....."....dupa care urmeaza ...replicile fetitei mele care m-a sustinut incredibil.....:D....si care il simpatizeaza foarte mult pe Vladut dar numai cand nu joaca cu tatal ei......:D.....Nu mai vorbesc ca a avut 4 victorii(una chiar la fostul finalist de la editia trecuta... jucand foarte bine

P.S ...in final distractia tuturor -inclusiv a galeriei clujene s-a ...incheiat la bowling.......:D
P.S 2....la inceputul turneului s-a stabilit ca dupa jucarea tuturor meciurilor primii doi clasati sa joace finala mare pentru spectacol....si ..clasament....:D

Ultima editare:
Back
Sus