AmaTur: Turneu A "Cupa Pingpongmania", Oradea - 27.07.2019

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Din pacate dl. Carpaci nu poate sa mearga. Trebuie sa-l retrag si pe Ambrus Szilard pt. ca mergeau impreuna.Succes!

Se retrage Schiopulescu Ion-open-Lugoj.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cu părere de rău, trebuie să mă retrag. Migea Cornel, din Sibiu.

Cu părere de rau trebuie să mă retrag.A apărut ceva neprevăzut. Sper să plouă sâmbătă să mă pot înscrie din nou dacă se va putea.Succes tuturor.

Se retrag D?rlea Ioan, Fărăian Alexandru, Hagea Andra si Dranca David .

Se poate face o actualizare de liste dupa inchiderea retragerilor? Multumesc

Trimis de pe al meu LG-M160 folosind Tapatalk

Avem posibilitatea sa ne comandam ceva de mîncare la Nojorid? Ceva firme de catering și pizzerii dacă se poate ( oferte și nr de telefon) .Si magazin alimentar este în zona sălii de sport?

La 300m este un Carrefour market. Iar cine doreste sa comande shaorma cu lipie(cu 14 lei/buc) , de la cea mai buna shaormerie din oras cu care colaboram poate sa o faca la sala. Comanda se onoreaza in 30 min.

Cazare in Nojorid la Pensiunea Route 79 la 100 lei/camera/noapte,in limita locurilor disponibile. Tel 0786860617

La insistentele jucatorilor de la avansati din judetul Salaj ,care doresc sa joace la Sala Pingpongmania,...NU SE SCHIMBA NIMIC...!!!!Adica categoriile incepatori si avansati vor juca La Sala Pingpongmania din Real,iar categoriile open si elite la Sala Polivalenta din Nojorid-langa sediul politiei......Orice jucator care doreste sa comande cea mai buna shaorma din oras,poate comanda la inscriere la oricare sala -comenziile vor fi aduse intre orele 13.-- si 14.00.Pret shaorma mare cu carne de pui-14 lei.
Toate categoriile vor incepe la ora 9.30......SUCCES TUTUROR!!!!!!!!!!!!!

Având în vedere faptul că Anca Vladimir joacă în liga a 3-a sau a 4-a din Germania, organizatorii ar trebui să ?i atribuie un MP corespunzător înainte de începerea concursului.

Trimis de pe al meu EVA-L19 folosind Tapatalk

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus