AmaTur: Turneu A "Cupa Pingpongmania", Oradea - 28.07.2018

Desigur dragul meu prieten.......ca unul dintre motive este sa fac o poza sau mai multe cu Alesia........Campioana Romaniei.........;) , dar nu in ultimul rand sa fac o poza sau mai multe si cu tine dupa concurs la o rachie :D
Da......vin cu mare placere la prietenii mei Oradeni.......in special tu Marius....si promit ca voi fi CR 7 la Amatori :D

,...tara asta are nevoie de oameni ca tine....Florine.......:D.....s-ar putea sa fie si vreun Messi sau Neymar.....sa-ti faca surprize.....surprize.....:)

Ultima editare:

..Va multumesc eu in primul rand pt feed-back si reactia prompta cu care ati raspuns acestei invitatii de a participa la turneul nostru chiar daca este luna concediilor si lumea este prin tari straine la plaja.....Avem chiar si un prieten din Navodari -Ghivzadescu Adrian care doreste sa participe la turneul nostru pt prima data in Oradea.......s-a inscris telefonic......:D...Speram sa ne relaxam prin miscare cu totii...chiar daca eu nu voi fi org tehnic la acest turneu[...este primul turneu in ultimii 5 ani in care ma voi ocupa doar cu intretinerea bunei dispozitii...:D...fiind pedepsit pana in 28 iulie....:D].SUCCES TUTUROR!!!!!!

Ultima editare:
Doresc sa semnalez o eroare comisa in clasamentul provizoriu afișat , jucătorul înscris este HERȚEG DORU iar cel trecut de d-voastră este Herțeg Dorinel care este alt jucător tot din Arad dar neînscriși la acest turneu, deocamdată, am rugămintea sa corectați greșeală.
Mulțumesc

incearca sa ajunga din vacanta de vara si juniorul Zahota Bogdan din Oradea....la amatori....

...din Oradea la amatori.....Catalin Sabau si Radu Mihuta ....

[video]www.bihon.ro/oradean-medaliat-cu-argint-si-bronz-pentru-pizza-creativa/2075347[/video]

..de la unul dintre cei mai buni pizzari din Romania se va degusta......la turneul nostru...El este Radu multiplu medaliat la campionatele de facut pizza....asa ca va incerca sa va astepte in 28 iulie cu cea mai buna pizza din Romania.....:D....Nu in fiecare zi se poate degusta o pizza conceputa de un maestru....:D......

..doreste sa participe si Gheorghe Pop din Marghita la amatori....

...dl artist Catalin Iancau.....:D....vrea sa vina la amatori....chiar daca are nunta seara......:D....

Face tot posibilul sa ajunga si Paul Sime din concediu.... la amatori... A zis sa-l inscriem...

CAZARE-cateva oferte bune pe care le stiu....
:D....mai puteti cauta pe booking....in perioada asta este foarte aglomerat....
vilasantanafelix.ro/
Casa Sidor.ro
Pensiunea Cara
Pensiunea Krystal

Se inscrie telefonic la open Tanc Florin.....face tot posibilul sa ajunga din concediu....:D

Back
Sus