Multumiri domnului Serban si doamnei Eva pentru toata munca organizatorica investita pentru succesul acestei intalniri amaturistice.
Multumiri totodata pentru implicarea ampla a clubului Politehnica, dar si a mai multor actori locali ai vietii tenisistice (si in special a domnului Maxim Vali).
Multumiri, Emi, inca o data ne-ai aratat ce inseamna sprijinul neconditionat pentru AmaTur. (Si lasa-i pe necunoscatori sa aprecieze in continuare "castigurile" tale, in special cele nedormite.)
Multumiri tuturor persoanelor care au pus umarul la reusita evenimentului!
Personal imi cer scuze daca la pranz a trebuit sa lasam un ragaz mai mare de incalzire pentru amatori, respectiv pentru ca la open am putut da drumul la eliminatorii cu o mica intarziere. Totodata imi cer scuze daca am fost prea critic legat de intarzierile la inscrieri care ne-au ingreunat munca - dar si daca am avut si un exces de severitate pentru a putea derula cat mai fluid turneul.
Ca si organizator tehnic, va multumesc tuturor pentru intelegere si pentru ajutorul acordat pentru derularea rapida a fazelor competitiei.
Cu respect,
Pali