AmaTur: Turneu A "Cupa PORTAS", Vorona (Bt.) - 04.05.2019

Se retrage de pe lista de asteptare Ungureanu Florin -open - Suceava.
Va urez un turneu minunat!

Se retrage de pe lista de așteptare de la Open Bogza Dragos din Iași. Mulțumesc!

Organizatorul atribuie wild card urmatorilor:

Elite:
Albu Vlad​
Corcoz Costin​

Open:
Dragan Petru Ioan​
Pralea Marius Dan​

Avansati:
Pavlenko Iustina​
Kurennoi Andrei​

Incepatori:
Rogin Florin​
Savka Iana​

De asemenea, d-nul Portariuc Gheorghe va oferi gratuit cazare si masa in Campusul Vorona tuturor participantilor de peste hotare. Cazarea si masa incepe de vineri dupa masa si se incheie duminica dimineata, include masa pe toata perioada, inclusiv mic dejun (sau pachet - la alegere) pentru duminica dimineata.

Din acest moment, daca un detinator de wild card se retrage va intra urmatorul jucator in ordinea inscrierilor.

Multumim pentru intelegere si va asteptam cu drag.

Ultima editare:
Eu ajung vineri seara in Botoșani , așa ca nu-mi rămâne decât sa MULȚUMESC pentru wildcard . Deci , Pralea Marius Dan confirma participarea .

Se retrag de pe lista de așteptare:
Buruiana Petru-elite
Opincaru Marius- elite
Luca ioan -incepatori
Mulțumim.

Se înscrie la avansați : Bianca Berbece și soțul ei Mark D. La OPEN ( din America )

Se înscrie la avansați : Bianca Berbece și soțul ei Mark D. La OPEN ( din America )

I-am inscris la elite, respectiv open.
Am inteles ca Mark este jucator de elite iar pe Bianca am trecut-o la open ca sa aiba sanse sa prinda un loc. Din pacate wild carduri nu mai sunt, s-au gandit un pic prea tarziu. Mai e timp, cine stie ce se mai poate intampla.
Ii asteptam cu drag indiferent daca prind un loc sau nu, cu siguranta se vor simti bine.

Ultima editare:
I-am inscris la elite, respectiv open.
Am inteles ca Mark este jucator de elite iar pe Bianca am trecut-o la open ca sa aiba sanse sa prinda un loc. Din pacate wild carduri nu mai sunt, s-au gandit un pic prea tarziu. Mai e timp, cine stie ce se mai poate intampla.
Ii asteptam cu drag indiferent daca prin un loc sau nu, cu siguranta se vor simti bine.

Sorin, poți să încerci cu Mark Duhaylungsod - Las Vegas, dacă nu te încurci la silabisit. :)

Sorin, poți să încerci cu Mark Duhaylungsod - Las Vegas, dacă nu te încurci la silabisit. :)

De regula, in serile Pascale n-am problema cu silabisirea cuvintelor, e chestie naturala. Chiar am avut o clipa in care am crezut ca-l stiu de mult timp si chiar mi-era draga. :drunk:
Dimineata insa mi-am regasit "linistea stresului" si incerc sa corectez ce mai pot corecta. :topsy_turvy:

Se retrage de pe lista de așteptare - avansați - Iordachi Adrian

Back
Sus