AmaTur: Turneu A+ "Cupa Prahova", Blejoi - 02-03.06.2018

Este deja al 4-lea turneu la care trebuie să urmăresc actualizările orgaizatorilor pentru a fi sigur că s?nt înscris pe lista de concurs. :(

Eu am postat asta

Dan Popa / Tecuci / începători

Mersi :)

nu înțeleg de unde până unde s-a ajuns la asta

Actualizare:

Inscrieri Incepatori - on 14/05/2018 at 23:17:37
40. Popa Daniel, Tecuci, 2374 - 5 - I

Vă rog frumos, faceți căutarea pe site-ul amatur după numele cu care s-a făcut înscrierea și cereți lămuriri dacă aveți neclarități.

Mulțumesc și să ne vedem cu bine :)

se inscrie la open Belba Caius -Herculane si la Elite Cozma Catalin-Fălticeni

Este deja al 4-lea turneu la care trebuie să urmăresc actualizările orgaizatorilor pentru a fi sigur că s?nt înscris pe lista de concurs. :(

Daca e al 4-lea turneu la care vi se intampla asta, este clar ca ceva e in neregula. Sau aveti o sosie, tot din Tecuci... :)

nu înțeleg de unde până unde s-a ajuns la asta

Pe site Amatur.ro sunt doua conturi: Dan Popa si Popa Daniel, de aici vine "confuzia". La inscriere se introduce primul numele de familie, automat fiind selectat dl. Popa Daniel.

Banuiesc ca este una si aceeasi persoana (coincidenta ar fi mult prea mare) si o sa-i transmit lui Florin sa uneasca conturile pentru a nu a mai avea surprize in viitor.

Se reinscrie, la cererea videospectatorilor MARIAN BOGDAN - Open !!!

Daca e al 4-lea turneu la care vi se intampla asta, este clar ca ceva e in neregula. Sau aveti o sosie, tot din Tecuci... :)

Pe site Amatur.ro sunt doua conturi: Dan Popa si Popa Daniel, de aici vine "confuzia". La inscriere se introduce primul numele de familie, automat fiind selectat dl. Popa Daniel.

Banuiesc ca este una si aceeasi persoana (coincidenta ar fi mult prea mare) si o sa-i transmit lui Florin sa uneasca conturile pentru a nu a mai avea surprize in viitor.

Iar eu zic sa stați potolit și sa nu-i transmiteți lui Florin nimic. Era atât de greu sa va asumați o greșeală?...ce explicatie e asta ca la inscriere se introduce ?nt?i numele de familie bla bla bla. Aveți un tabel Excel cu jucătorii.....unul e Popa Daniel, altul e Dan Popa. Dacă dumneavoastră vedeți solicitare venită de la userul Dan Popa sa îl înscrieți pe Dan Popa la concurs, vi se pare normal sa îl înscrieți pe Popa Daniel? Pai înainte eram trecut cu tot numele, Popa Dan Teodor, și tot am fost confundat cu Popa Daniel. Atunci am vorbit cu dl. Apian și am solicitat sa schimbe in Dan Popa, tocmai ca sa evit confuziile. Dar văd ca nici așa nu e bine.....

Eu înțeleg ca nu toți suntem IT-isti, nici eu nu sunt. Dar dacă fac o interogare intr-un Excel o fac in concordanța cu solicitarea venită, nu improvizez.

Sper ca nu am deranjat prea mult cu acest mesaj.

Sa ne vedem cu bine :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gabriel Iacob Iași Open

Trimis de pe al meu Vodafone Smart ultra 6 folosind Tapatalk

Back
Sus