Moi de scuze Bogdan , Gelu Mazapa era pt turneul de la Iași nu pt A+
Trimis de pe al meu Vodafone Smart ultra 6 folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu Vodafone Smart ultra 6 folosind Tapatalk
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Hai revino-ti (cu listele actualizate sa stim si noi pinguinii ce avem de facut)![]()
Moi de scuze Bogdan , Gelu Mazapa era pt turneul de la Iași nu pt A+
Capitalistule, esti emotionat tare de tot, ca vad ca esti cu cateva clck-uri in urma mea. :lol:
se retrage Raul Pascal de la Elite
Bogdan iata postul.se retrage Raul Pascal de la Elite
Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk
Da Ai dreptate! Am avut impresia ca l am înscris si la Blejoi! My mistake.Cel de inscriere nu-l gasesc, nea Deni. Dar oricum nu mai conteaza...![]()
Sâmbătă dimineață (mă rog, pe la 8:30 - 9:30, în funcție de ce aud despre cum se circulă la pod la Mărăcineni) plec către Blejoi, pe traseul ăsta. Teoretic, în mașină am loc de 3 persoane, practic 2 ca să stăm comozi. Ideea este că acest drum va fi doar dus, dacă s?nt doritori ?i rog să mă anunțe la telefon 0763.655.666. (Focșani, Râmnicu Sărat, Buzău, etc). Seara, la ?ntoarcere, voi pleca de la concurs când voi fi eliminat și voi merge în București (zona Obor). Deasemeni, dacă s?nt doritori ?i rog să mă contacteze.
ATENȚIE!!! Nu doresc bani pentru transport și nici o altă formă de mulțumire decât o strângere de m?nă.