AmaTur: Turneu A+ "Cupa Prahova", Blejoi - 02-03.06.2018

Felicitari tuturor participantilor,dupa o zi istovitoare si grea a mai trecut o sarbatoare a tenisului festival.

Felicitari organizatorilor pentru ospitalitate si munca depusa in decursul a celor trei zile.
Un mare minus in conditilevde joc ,nu mai are rost sa le mai detailez,s-a scris despre aceste aspecte.
Trebuie luat in considerare si aspectul ca ziua de duminica nu e propice pentru A +suri,nici macar pentru regionale unde totusi distantele sunt cosiderabil mai mici.

Daca a gasit cineva .... am pierdut pe la masa 14 ...... 3 meciuri (de prost ce sunt) ..... as vrea eu sa le declar nule ..... dar ii felicit pe competitorii mei ...... care mi-au tras parchetul de sub picioare ..... Sa ne vedem cu bine si alta data!

Daca a gasit cineva .... am pierdut pe la masa 14 ...... 3 meciuri (de prost ce sunt) ..... as vrea eu sa le declar nule ..... dar ii felicit pe competitorii mei ...... care mi-au tras parchetul de sub picioare ..... Sa ne vedem cu bine si alta data!

Iartă-mă Mihai! Promit că o să se mai întâmple:D:D:D. Răm?nem prieteni în continuare!

Felicitări Roman Iulian !!!
Felicitări Bivolaru si Voicu !!!!
Prahovenilor !!!
Organizatorilor !!!

Felicitări Blejoi,felicitări Iancu George si Vișan Bogdan.Un turneu greu,bine gestionat si cu meciuri frumoase.Multumesc frumos si sa ne vedem sănătoși la următoarele turnee.

Ps:Sper sa reusim sa facem cumva cu superioarele de la categoria Elite.E greu sa joci la ora 24.00 tenis.Consider că la noi dupa inferioare direct eliminatoriu ar fi super.

Felicitări băieților de la Cocorastii Mislii pentru rezultatele obtinute!!!Comuna cât un Județ , jucători valoroși !!!!

Felicitari Bivolaru Marius. A avut un inceput de concurs mai greu dar a turat motoarele si nu a putut sa-l mai opreasca nimeni pana la final. Inca o data felicitari.
Felicitari tuturor concurentilor si organizatorilor. A fost un concurs greu de gestionat dar s-au descurcat multumitor din punctul meu de vedere.
Am intalnit oameni minunati pe parcursul turneului si am atins obiectivul meu de la fiecare concurs = m-am simtit foarte bine si m-am distrat in compania lor.
Sa ne revedem sanatosi.

Jucam tenis de masă în aceste sălii , sincer astea raman mostenire !!!
Bine mai sunt oameni care mai construiesc gen Victor la Prahova si mai sunt .
Nu va forțat nimeni sa participanți!!!
Respectele mele !!!

Si eu cred ca la Elite ar fi bine fara grupe superioare! De 2 ani tot propun asta ,dar mi se spune ca lumea vine sa joace mult,parca ar fi antrenament!

George Iancu antrenează într-o fostă hală , strungarie , etc .
Dar iubitorii vin fara sa se sclifoseasca !!!

George Iancu antrenează într-o fostă hală , strungarie , etc .
Dar iubitorii vin fara sa se sclifoseasca !!!

Da ma Liviule dar acolo stii la ce te astepti adica fara pretentii mari si pretul pe masură
Aici toti am venit la" Pomul Laudat"(polivalenta,poze,chestii)si un pret de prohibitie!
Am patit exact cea patit un prieten de-al meu.Si-a luat la hotel de 5 stele intr-o tara exotica cu figuri(piscina incalzita,jacuzi si o tailandeza in camera pt masaj) si hotelul era o spelunca ordinara fara apa calda si in camera l-a asteptat un" Negru" la masaj!

Iar combinatia de "Rosu si Negru" cu parchetul laminat a facut sa vad a nustiu căta oara cel mai prost film SF!

Lasa Buldogul meu sa aprecieze cuvintele tale !!!
Cautam vinovatul...?
Sa ne zica organizatorii de ce a lăsat Dumnezeu căldura mare in ziua concursului ?
Multi daca castigau nu mai era o problema soarele si condsensul !!!
Asta este adevarul !

Ultima editare:
Lasa Buldogul meu sa aprecieze cuvintele tale !!!
Cautam vinovatul...?
Sa ne zica organizatorii de ce a lăsat Dumnezeu căldura mare in ziua concursului ?
Multi daca castigau nu mai era o problema soarele si condsensul !!!
Asta este adevarul !

Crezi ca asta e adevarul?

df386a217fc4a6240e5926db844a1bc4.heic
a74fb85fec433a9b4bb99e63577a50ee.jpg
b00908e5197f2f5d4f6848bef10fae02.heic
1a2c3a8e65dcd773121bc8214d1d1276.heic
02883d548401c5dff66214b4ff4fcf49.heic
014c6ebf20e2cd37aef74c9ae1266fd0.heic
649cd17202bbd4253a93384360d52350.heic

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back
Sus