IonMarius2491
senior
Fraților,un pic de respect pentru cei 2 organizatori.Macar pentru munca lor titanica.In curând nu o sa mai organizeze nimeni turnee și o sa ne întâlnim de 2,3 ori pe an.Nemultumiri exista ,nimic de spus dar nu așa se rezolva!
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Fraților,un pic de respect pentru cei 2 organizatori.Macar pentru munca lor titanica.In curând nu o sa mai organizeze nimeni turnee și o sa ne întâlnim de 2,3 ori pe an.Nemultumiri exista ,nimic de spus dar nu așa se rezolva!
nu va ascundeti in spatele unui "nu imi place"
lumina a fost cea care a creat unele probleme dar toti au luptat in aceleasi conditii deci se anuleaza
Efort organizatoric?? Care? Te rogi sa fie ?ntuneric afară la orele amiezii,?n loc sa acoperi geamurile? Pui 5 mese pe lateralele sălii când oricine vede cu ochiul liber ca încap doar 4? Orice deplasare în lateral era un risc pt jucătorii de la cealaltă masă. te cobori din când în când de la pupitru,cu microfonul (de decor,ca nu se auzea absolut nimic) în m?nă, prin sală când desfășurarea grupelor inferioare era clar ca necesita o prezență de dezmorțire a celor care fragmentau fluiditatea meciurilor? Postarea primelor rezultate de la elite după ora 23???
Care organizare??? Că nu trebuia refăcut acoperișul sălii și nici pus parchet sau uși la sală.
Să aștepți o săptăm?nă pentru a trece efectul de moment al trăirilor participanților după care,probabil,sa găsești explicații pt fiecare minus al acestui A+Î în loc să ACCEPȚI REALITATEA EVIDENTĂ și sa ieși cu scuzele de rigoare care sa ducă la un progres pe viitor în astfel de situații?
Credeți ca eu am venit peste 1000 km!! (dus ?ntors) ca să mănînc covrigei sau sa joc tenis în condiții decente și să pot să mă ?ntorc duminică noaptea nu luni dimineață?? (la un calcul rezonabil de prezență cel mult în grupele superioare, dar de fapt doar în inferioare și tot luni am ajuns...)
Acestea sunt lucrurile esențiale pe care trebuie sa le rezolve un organizator în termen de o lună de când a postat anunțul turneului! Nu schimbarea regulilor de participare pe parcurs (din pura întâmplare m-am înscris cu o zi înainte de acea modificare) chiar dacă pare rezonabilă acea decizie pt viitor... Nu retragerea lui de la participare la concurs pt a face loc altuibparlt participant,realiz?nd în ultima clipă că e prins cu organizarea!!!
Nici informații, nici prezență activă, nici nimic!! Asa poate organiza oricine și chiar sa joace nu doar tenis ci chiar sa stea la un film pe net! Să aștepți doar laude de la cei care sunt mai noi în circuit și sa te pui la adăpostul acestor postări, e un act pe care ?i las pe alții sa îl denumească! Vrei sa ai în doua zile 350 de oameni la concurs?? Ia masurile care se cuvin,ca sa faci față! cheltuiești, pierzi,câștigi, fă o estimare înainte! E prea puțin prețul cerut? Mărește-l! Ca sa fii mulțumit pt efortul depus. Nu poți?? Fă un pas în spate și lasă -I pe alții! Fără alte povești.
Urmăriți alte turnee în țară în care se poate respecta un desfășurător (sunt sigur ca asa va fi pe 16.06 la Dumbrăvița) cu mici erori,infime. în care se prezintă pe forum aproape în timp real desfășurarea iar le la 20:00 se stă la un pahar de vorbă liniștit. Iar cei cu o respectabilă vârstă, pot duce la capăt un concurs conform valorii lor,nu terminați fizic de ?nt?rzierea desfășurării concursului!! Să joci finala după miezul nopții??? Oameni trecuți bine de vârsta primei tinereți?? GROAZNIC!
DEZAMAGITOR!
In conditiile actuale, in care numarul de participanti la turnee a crescut simtitor fata de anii trecuti, orice turneu A+ va fi problematic de organizat. Si asta pentru ca este un sistem de organizare la extreme: A+ (o singura locatie pe tara, numar mare de participanti, multi jucatori nevoiti sa strabata distante foarte mari, cheltuieli, .... etc.), iar regionalele R+ (8 locatii, jucatori "legati de glie", participare destul de slaba in unele locatii). Si ca sa nu mai lungim vorba, propunerea mea pentru anii viitori este ca sa se organizeze turnee A+ in 3 locatii simultan, cu participare libera, indiferent de provenienta jucatorului, iar numai Turneul Final sa fie intr-o singura locatie si cu numar de participanti limitat pentru asigurarea conditiilor optime.
Daca ne uitam in urma, la unele Turnee A+ unde organizatorii au permis marirea numarului de participanti peste capacitatea salilor, a avut de suferit jocul in sine.
Singura problema a jucatorilor foarte buni (cu multe clase peste ceilalti) este ca ajung sa joace semifinale si finale la ore inaintate (de aici si propunerea de a se trece la eliminatorii direct dupa inferioare).
Dar ce te faci cu cei mai multi (85%) pentru care conditiile de joc conteaza foarte mult?
Un alt aspect: atunci cand turneul are multi participanti, organizatorul are mult de lucru si nu ar trebui sa fie si jucator.