Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
esti in lista confirmata de rezervari -up- :wink:mateidumitru a spus:Din Deva :
MATEI DUMITRU - amatori - 101
Celor ,,Cei sapte fantastici" de mai sus li se repartizeaza cate un pescarus... Suntem chiar sapte ! Si daca nu veniti voi la mare , ne trimite marea pe noi la voi !Vali Suta a spus:Locurile pentru cazare la Pensiunea Restaurantul Sarbesc (http://www.restaurantsarbesc.ro),s-au ocupat in totalitate de amaturisti,daca mai sunt doritori am sa incerc sa postez cat de curand si o alta locatie sau trimite-ti un mp si am sa vad ce pot sa fac...
Va confirm rezervarile la Pensiune la cei inscrisi:
-Gheorghe Nicu-Severin..1 camera
-Paul Dragomir-Galați...1 camera
-Ghise Sorin..Sibiu....1 camera
-Iusan Mircea.Cluj...1 camera
-Bodeanu Dan.. Buc..1 camera
-Matei Dumitru.-Deva...1 camera
-Temelie Dragos-Sibiu...1 camera
Restul-de 7 camere le voi posta dupa inscrierea celor ce au facut prin mine rezervarea ! :wink:
Evident...apartamentul regal...Nu ?!!!... :thumbup: :wink:[/quote:l6je7zim]Dragomir Paul a spus:[quote="Vali Suta":l6je7zim]-Paul Dragomir-Galați...1 camera
Cristi,grasomega a spus:Vali, daca se mai poate, as dori si eu ceva cazare pentru doua persoane, doua nopti: vineri-sambata-duminica.
Daca nu mai sunt locuri la pensiunea mentionata de tine, te rog sa ma ajuti cu o indrumare spre alta pensiune sau hotel.
Merci,
Cristi
La acest turneu o sa ai exlusivitate !valigti a spus:Mircea Valentin / București / cu cazare .