AmaTur: Turneu A "Cupa Prieteniei", Mediaș - 18.08.2018

Din nou o gandire liberala si democrata ,numai asa o sa ajungem undeva,tu Nea Titi ai avut la Dumbravita chiar un spatiu de joc ingradit de jur imprejur de 12x6 metri special pt doleantele tale si si un biletel cu MASA lui Nea TITI :D,si o sa incerc sa fac si la Mediaș sa iti satisfac doleantele.:D

Multumesc Emi ca ai grija de mine ! Dar ce te faci cand toti participantii vor dori sa beneficieze de aceeasi consideratie ?
E o intrebare retorica. Nu trebuie sa raspunzi la ea .
In alta ordine de idei, zici ca trebuie sa-mi rezerv cazare, sa mai putem sta de povesti dupa turneu ?��.

Ultima editare:
Dane,ti-am mai zis si ti-o repet dozatorul de bere il am peste tot in Taberele mele si v-a fi si la Mangalia pe mijolcul terasei cu 12 butoaie de Ciuc langa el.:D

Ai ocazia sa il vezi si la Mediaș dupa care il incarc in buz si v-a pleca spre mare.:D
Nu ne mai tot ispiti, ca daca ma supar, il conving pe Dan sa venim sa-ti verificam afirmatiile ��. Si, tinand cont de capacitatile lui Dan, o sa te coste cam mult distractia. ��

Ultima editare:
Da ne-am dat seama .Ai intrebat pt. un "PRIETEN" si nu pt.tine....

Trimis de pe al meu SM-G390F folosind Tapatalk

Multumesc Emi ca ai grija de mine ! Dar ce te faci cand toti participantii vor dori sa beneficieze de aceeasi consideratie ?
E o intrebare retorica. Nu trebuie sa raspunzi la ea .
In alta ordine de idei, zici ca trebuie sa-mi rezerv cazare, sa mai putem sta de povesti dupa turneu ?��.
Da ne-am dat seama .Ai intrebat pt. un "PRIETEN" si nu pt.tine....

Trimis de pe al meu SM-G390F folosind Tapatalk

Nu ne mai tot ispiti, ca daca ma supar, il conving pe Dan sa venim sa-ti verificam afirmatiile ��. Si, tinand cont de capacitatile lui Dan, o sa te coste cam mult distractia. ��

Sunteti invitati mei amandoi.masa si bautura e din partea casei.Trebuie sa verific la Hotel Saturn daca mai au o camera matrimoniala pt.amandoi.:D

Retragere
Chiriac Marius , Botoșani , avansați
Pralea Marius Dan , Botoșani , open

Se înscrie Parv Calin la începători
Se înscrie Halasz Levente la începători.
Ambii din Cluj Napoca.

Se inscriie la incepatori Marginean Mihai din Luna Cluj. Multumesc

Trimis de pe al meu F3111 folosind Tapatalk

Din Reghin Zidar Victor-elit
Lupescu Nicolae, avansat
Kantor Imre-Zoltan-open
Vajda Erno-avansat, din pacate ne retragem.

Back
Sus