AmaTur: Turneu B "Cupa Prieteniei", Ploiești - 09.12.2017

Clasament Open

1.
Tudorache Viorel - Bucuresti.jpg
Tudorache Viorel - București
2.
Caloianu Iuliana - Ploiesti.jpg
Caloianu Iuliana - Ploiești
3 -- 4
Ionescu Mihai - Targoviste.jpg
Ionescu Mihai - Targoviște
Tigau Dan - Bucuresti.jpg
Tigau Dan - București
5 -- 8
Panaitescu Stefan - Izvoarele
Buzatu Vasile - Buftea
Sorescu Mircea - Paulesti
Istrate Cristian - București
9 -- 14 1v gr.sup.
Neagoe Costin - București
Sencu Victor - Targoviște
Bivolaru Marius - Ploiești
Sarbu Dan - Ploiești
Stancescu Sebastian - Ploiești
Cudalbu Ciprian - Ploiești
15 -- 16 0v gr.sup.
Cobeanu Marius - Breaza
Retegan Cosmin - Plopeni
17 -- 20 1v gr.inf.
Salariu Adrian - Buftea
Pascu Razvan - Magureni
Radu Florin - Ploiești
Bruchiu Doru - Ploiești

Asta a fost azi la Ploiești, la terminarea turneului de Amatori si inceputul celui de Open !!!
Pastrama de oaie, carnaciori, carnati picanti, mamaliguta, muraturi, ...vin din crama"Floricel" ...voie buna ...PRIETENIE !!!
Bineinteles premierea s-a facut ...la masa de joc !!!

Felicitări semifinaliștior, finaliștilor și câștigătorilor turneului prieteniei !

Felicitări George pentru inițiativă !!! încă odată ai dat dovadă de un profesionalism desăv?rșit, atât ca organizator, cât ca și amfitrion.

Salutare tuturor, ma bucur de revederea cu prietenii din zona Ploiești, un turneu cu jucatori valorosi si cu meciuri spectaculoase. George multumim pentru organizarea turneului si pentru acel pranz pe cinste, dar muraturile din punctul meu de vedere au fost fabuloase. Ma inclin !

Felicitari organizatorului pt. un turneu deosebit! Voi reveni cu placere...

- FELICITARI CAMPIONILOR... :thumbup: :clap: :clap: ...

- ... se vede ca nu ati venit doar pentru "ispititoarea" masa de pranz... :lol: :crazy: :lol:

- Felicitari George pentru organizarea unui turneu "intim" si "puternic"... :thumbup: :clap: ... faci multi jucatori sa tanjeasca dupa turneele organizate de tine si sa revina de cate ori au posibilitatea cu mare placere... :wink: :think: :thumbup: :clap:

- Sunt convins ca cei dragi... Sarbu Dan - Sencu Victor - **************** - Bivolaru Marius si ceilalti au jucat foarte bine... :think: ... dar eu stiu ca pot mai bine... :think: :thumbup: :surprised: :clap: ... Felicitari oricum...

- ... Placerea de a juca cu voi si de a fi in preajma voastra ma face sa va doresc intotdeauna "favoritii castigatori"... la toate turneele unde vad ca participati... chiar daca finalul turneului ararta altceva... :thumbup: :lol: :problem: :lol:

- Special FELICITARI lui Gheorghe Daniel pentru calificarile din Grupe... si intrarea pe tabloul eliminatoriu... :thumbup: :clap:

- SA NE VEDEM SANATOSI SI DORNICI DE MECIURI FRUMOASE SI TENIS DE CALITATE LA URMATOARELE TURNEE AMATUR

Sp[ritul familiei AMATUR de odinioara se regaseste aici la Indoor Table Tenis Ploiești ! Mult respect pt tot ce faceti , D.le IANCU GEORGE ! Felicitari !:wave:

AMATUR de odinioara se regaseste

Multumesc ! Asta si incerc ... Mai putina incrancenare ... Mai putine orgolii ... MAI MULTA ..PLACERE DE JOC !!!

... Si felicitari inca o data nea Gigi pt. turneul cu Nr. 250 :clap::clap::clap:... implinit aici la INDOOR !!!

Ultima editare:
Multumim nenea Iancu pt gazduire si organizarea unui turneu excelent presarat de" bucate alese " care ne-au cam taiat pofta de joc ! Felicit toti participantii pt fair play-ul aratat in timpul concursului si imi cer scuze fata de Sencu ca l-am bagat pe sub mese! La Fieni am jucat pe intuneric, aici probabil a fost lumina cam puternica pe mesa .... nu imi dau seama cum era pe sub ea ;probabil ca o sa ne spuna Victor!

Multumim nenea Iancu pt gazduire si organizarea unui turneu excelent presarat de" bucate alese " care ne-au cam taiat pofta de joc ! Felicit toti participantii pt fair play-ul aratat in timpul concursului si imi cer scuze fata de Sencu ca l-am bagat pe sub mese! La Fieni am jucat pe intuneric, aici probabil a fost lumina cam puternica pe mesa .... nu imi dau seama cum era pe sub ea ;probabil ca o sa ne spuna Victor!

Aoleu Vasile
Nu poti sa te abtii
Tii tu neaparat sa ma provoci
Sarbatori fericite tie si tuturor si sa ne vedem sanatosi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dar cu Mircea , cum a fost nea Vasile?

Dar cu Mircea , cum a fost nea Vasile?

Cu Mircea a fost bine el e pasnic si mie imi plac oamenii pasnici dar Sencu m-a intors de la 2-0 la Fieni cand s-a intrrupt curentul de 2 ori cate o juma de ora!!! Si la fiecare reluare abia se vedea pe masa si s-a laudat ce mare minune a facut. I-am promis ca in viata lui nu o sa mai vada meci castigat la mine. Sambata am jucat mai" piano"mancat si baut fiind ,ca intalnirile trecute de la ploiesti pana in finala sau semifinale nu mi-a luat nimeni set(de parca daduse dracii-n mine) In acest sport am invatat ceva: Indiferent daca castigi sau pierzi indiferent daca partenerul e mai slab sau nu intotdeauna trebuie sa-ti arati valoarea si sa domine fair play-ul nu sa umilesti la masa de joc!
Sambata am venit pt nenea Iancu si pt bucatele alese si sa castig la Sencu ca se Umflase la Fieni si la nea Panaitescu cu care oficial nu am jucat niciodata si-mi promisese ca iarba mea nu-l incurca deloc! Se pare ca Sencu s-a desumflat si a facut si niste salturi spectaculoase iar nea Fane a vazut ca "iarna nu-i ca vara!

Vasile
Nu te lasi
Lasa lumina
Ca ti ai luat o de mai multe ori
Sambata te am lasat
Asa de fair play. Mai fac d astea
Si o sa ti o mai iei
Nu uita
Eu sunt nashul tau la tenis de masă

Vasile
Nu te lasi
Lasa lumina
Ca ti ai luat o de mai multe ori
Sambata te am lasat
Asa de fair play. Mai fac d astea
Si o sa ti o mai iei
Nu uita
Eu sunt nashul tau la tenis de masă

Eu din contra ,nu te-am lasat sa ma bati atunci...... doar ca eram incepator in vremurile alea! abia pusesem iarba pe paleta!
Sper ca si data viitoare sa ma lasi ca daca nu iar te bag pe sub mese!
Dar ca sa intelegi cum functioneaza iarba eu iti propun ca in iarna asta sa te culci pe un balot de paie sau de lucerna si sa mananci vegetarian

Back
Sus