ANULAT "Cupa Primăverii", Băicoi - 14/15.03.2020

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Se retrag, Brașov

Vladoiu Gelu, Open
Hutanu Alin, Elite
Pitac Ovidiu, Avansati

daca este Anita Dorel, open, se retrage

Bravol, mai Mircica! In sfarsit, mai lasi si tu ceva de la tine. Ma refer strict la tenis. Cu varsta , ai devenit mai intelept N-am fost de fata la conflictul in speta, drept urmare, nu comentez. Dar, am o curiozitate, cine e "textierul"? M-a lasat fara suflare, vre-o 2 minutele
Pe mine,altcineva ma sabotează, știe lumea despre ce organizator este vorba, la turneul de la Slobozia am fost în grupa cu el și la 2 - 0 pentru mine a ieșit de la masa spunând - mi sa trec 3-0 pentru ca servesc din mana și jignindu-ma după margine în timp ce eu jucam meciul următor, striga la mine ca nu ma mai primește la turneele organizate de el eu am crezut ca glumește dar se pare pe lângă faptul ca a mințit ca a scris ca afost vorba de altcineva, Pisoiul ar trebui sa fie suspendat de conducere nu eu, mare păcat, el are ceva personal cu mine, trebuia s-o rezolvam între patru ochi nu sa scrie minciuni! "Se retrage Sorescu Mircea, de la toate turneele organizate de el."

Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk

Toader Petru, București; Hobby ma reinscru, dacă prind loc

Am anulat plecarea la Barcelona

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evenimentele culturale și de divertisment cu participarea a peste 100 de persoane, în spații închise, au fost suspendate până pe data de 31 martie, cu posibilitatea de prelungire, a anunțat miercuri șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, într-o conferință de presă comună cu Nelu Tătaru, secretar de stat în Ministerul Sănătății.

.... din pacate....

Poate se reduce nr. de participanti la fiecare categorie, ca sa se inscrie in max. 100 persoane (40 +40, de ex.)?!

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus