ANULAT "Cupa Primăverii", Băicoi - 14/15.03.2020

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Se retrage Toader Petru, București, Hobby

Sent from my iPhone using Tapatalk

N a furat nimeni cazanul! E si tuica si voie buna ! In ceea ce priveste turneul ,astazi va pot spune ca se tine...maine nu se stie ce va fii !
Interdictia nu incepe de luni, 16.03? Daca suntem sub 200 in orice moment nu avem nevoie de autorizatie.
Asteptam cu nerabdare decizia. Ar fi păcat să nu se țină, pt ca pe urmă nu stim cat se va prelungi interdicția.

După atâtea sabotaje din partea nevestei, eu nu mă retrag nici dacă aș fi sigur că iau coronavirusu', dar nu prea găsesc transport duminică dimineață. E careva din București care ar mai avea un loc liber?

Pe mine,altcineva ma sabotează, știe lumea despre ce organizator este vorba, la turneul de la Slobozia am fost în grupa cu el și la 2 - 0 pentru mine a ieșit de la masa spunând - mi sa trec 3-0 pentru ca servesc din mana și jignindu-ma după margine în timp ce eu jucam meciul următor, striga la mine ca nu ma mai primește la turneele organizate de el eu am crezut ca glumește dar se pare pe lângă faptul ca a mințit ca a scris ca afost vorba de altcineva, Pisoiul ar trebui sa fie suspendat de conducere nu eu, mare păcat, el are ceva personal cu mine, trebuia s-o rezolvam între patru ochi nu sa scrie minciuni! "Se retrage Sorescu Mircea, de la toate turneele organizate de el."

Ultima editare:
Ciobanu Marius - București - Hobby

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus