Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Se retrage Stoica Mihai din cauza de coincidenta de data cu turneul de la Pitești. Succes organizatorilor si jucatorilor. Mi-ar fi placut sa se intample la voi al 300-lea turneu al meu, dar nu-i nimic ..... va exista 400, 500, ....
Nu-i stabilesc eu domnului ’Fane BACIU’ ce trebuie să facă, dacă să se înscrie sau NU. Ceea ce vă pot spune este că fără el, m-aș simți relativ stingher; nu vă pot explica prea mult, aici este vorba despre (pur-și simplu) empatie.
Se inscriu la Open din Curtea de Argeș: Vasilescu Remus, Zavricescu George, Stan Catalin, Chirita Nicolae, Stoian Sorin, Nicoara Ovidiu.
Din Pitești tot la open: Rada Florin.
Se retrage Stoica Mihai din cauza de coincidenta de data cu turneul de la Pitești. Succes organizatorilor si jucatorilor. Mi-ar fi placut sa se intample la voi al 300-lea turneu al meu, dar nu-i nimic ..... va exista 400, 500, ....
Si totusi exista sansa de participare sambata la Open. Deci daca vor mai fi locuri, ma inscriu la Open (Stoica Mihai - Mioveni). Nu voi mai avea sanse pentru podium, dar imi voi vinde scump pielea!