Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
AmaTur: Turneu A" Cupa Primaverii " ed II ,Pascani,sambata 15 martie 2025
Buna seara
La mine s-a comis o greseala in grupe Avansati
eu - Rusu-Discultu Ion loc 6 in grupe cu locul 2 ABABEI RAZVAN - Iasi scor 1:3 pentru ABABEI RAZVAN
si Rusu-Discultu Ion loc 6 cu locul MESTERCA MIHAI - Roman scor 3:2 pentru Rusu-Discultu Ion
Buna seara
La mine s-a comis o greseala in grupe Avansati
eu - Rusu-Discultu Ion loc 6 in grupe cu locul 2 ABABEI RAZVAN - Iasi scor 1:3 pentru ABABEI RAZVAN
si Rusu-Discultu Ion loc 6 cu locul MESTERCA MIHAI - Roman scor 3:2 pentru Rusu-Discultu Ion
Surpizele categoriei alite la acest turneu au fost,dupa parerea mea,fratii Mihalache..Remus,11 ani impliniti recent,a trecut de primul tur de eliminatorii..Dario este un obisnuit al Eliminatoriilor,,performanta lui a fost victoria impotriva lui Alex..
Maia Mosneagu a urcat pe podium la Open dar asta nu e o surpriza,ea,la 12 ani,are valoare de Elite..Si Cosmin Bodnar a jucat bine,dar pentru el orice clasare mai jos de loc 1-4 pare derizorie Felicitari tuturor celor mentionati !
Felicitari castidatorilor.mutumim tuturor participantilor!
Ahaaaa .......asta era proba pt divorț!!!
Mulțumesc mult Sorine..... și ție Cătăline.....
Vă salut și vă respect și încă o dată vă mulțumesc amândurora.