AmaTur: Turneu A "Cupa Primăverii", Suceava - 5/6.03.2022

Ciprian Onufrei - elite Adi Mironescu - avansați (daca rating nu permite la avansati, atunci ma înscriu la open)
Mulțumesc!

Buna seara ,se înscrie la categoria Elite Grosu Alexandru .Mulțumesc !

Ochian Andrei , Iași, Avansați
Aparaschivei Bogdan, Iași, Avansați
Mulțumesc!

Trimis de pe al meu CPH2125 folosind Tapatalk

Leteanu Marius-Elite
Capusa Bogdan-Elite
Ojog Petrișor-Avansați
Din Bacău
Multumesc.

Cu tot respectul pt. organizatori, cred ca s-au comis câteva erori in ce priveste regula ,,primul venit, primul servit".D-l Lucic Corneliu apare inscris cu toate ca s-a inscris dupa alti jucatori care se regasesc pe lista de asteptare.Pe domnii Istrate Gheorghita, Tudor, Tibirna Petru, Mancea Emilian si doamna (sau domnisoara) Gavrilei Adelina nu-i regasesc in postari.Daca am vazut gresit imi cer scuze.

Cu tot respectul pt. organizatori, cred ca s-au comis câteva erori in ce priveste regula ,,primul venit, primul servit".D-l Lucic Corneliu apare inscris cu toate ca s-a inscris dupa alti jucatori care se regasesc pe lista de asteptare.Pe domnii Istrate Gheorghita, Tudor, Tibirna Petru, Mancea Emilian si doamna (sau domnisoara) Gavrilei Adelina nu-i regasesc in postari.Daca am vazut gresit imi cer scuze.

Persoanele sus mentionate si-au facut inscrierea prin telefon! Daca este o greseala este a mea, ca poate nu am dublat inscrierea si pe site. In rest am respectat acele intervale orare pentru solicitarea inscrierii! Cautam solutii pentru a suplini locurile la categoria avansati!
Multumim pentru interesul acordat si incercam sa ne ridicam la nivelul asteptarilor dumneavoastra!

Back
Sus