AmaTur: Turneu A "Cupa Primăverii", Suceava - 5/6.03.2022

Mulțumesc pentru premierea făcută la elite, mai cu seama pentru locurile 5-8 ,a fost ceva nemaipomenit, extrem de frumos(nu e nevoie sa cerșesc un lucru ce mi se cuvine ,premierea și diploma ) mulțumesc mult sper ca am fost înțeles e un drept pe care toți participanți îl au într-un concurs ,peste ani ne uitam pe acea hârtie și ne bucuram de rezultat.

Trimis de pe al meu SM-A528B folosind Tapatalk

Mulțumesc pentru premierea făcută la elite, mai cu seama pentru locurile 5-8 ,a fost ceva nemaipomenit, extrem de frumos(nu e nevoie sa cerșesc un lucru ce mi se cuvine ,premierea și diploma ) mulțumesc mult sper ca am fost înțeles e un drept pe care toți participanți îl au într-un concurs ,peste ani ne uitam pe acea hârtie și ne bucuram de rezultat.

Nu stiu ce vrei sa spui , insa domnul profesor la mine a insistat sa îmi dea diploma și medalia, în timp ce eu paraseam sala în graba. Bineînțeles că nu le-am luat.
Locurile 1-4 ...da, înțeleg. În schimb locurile 5-8 nu cred ca ar trebui menționate cu nici o distincție... părerea mea

Trimis de pe al meu SM-G988B folosind Tapatalk

Pentru tine Alin, dar o premiere durează 5 minute și se începe cu locurile 5-8 nume după care se trece la locurile 1-4 nume etc.etc nu se sare peste....

Sa fim serioși, pe cine interesează locurile 5-8 la un concurs?

Alin ... ai fost singurul care m-a invins ... astazi :)) ... asa ca ai castigat un loc respectabil :)) . Treceam de tine ... greu la toti ;))

Nu stiu ce vrei sa spui , insa domnul profesor la mine a insistat sa îmi dea diploma și medalia, în timp ce eu paraseam sala în graba. Bineînțeles că nu le-am luat.
Locurile 1-4 ...da, înțeleg. În schimb locurile 5-8 nu cred ca ar trebui menționate cu nici o distincție... părerea mea

Prietene ,nu ne cunoaștem, cred ca ești într-o mare eroare ,de ce sa nu merite nici o distincție?, crezi ca munca ,devotamentul,sacrificiul pe care îl face un sportiv nu merita acest lucru ,crezi ca toată lumea e Ma Long,Timo Boll,unii oameni sacrifica timp ,bani.....etc pt ei eu un pansament moral o diploma ,o medalie iar pe mine jucător de elite ma interesează locurile 5-8 și apreciez toți jucătorii, îmi pare rau sa vad ca exista asa gândire în sport ,sper sa jucam candva inpreuna ,și as vrea sa cred ca este doar o rătăcire de a ta ,ca cu aceasta concepție faci mai mult Raul sportului decât bine ,și nu încerca să îmi dai argumente ca nu justifica nimic declarațiile tale .Seara buna .

Nu suntem prieteni, nu vad de ce ai folosit acest apelativ. Ceea ce ma face sa ma simt ușor mai ok... nu prea am amici care sa sufere după o bucata de hârtie care sa scrie( mincinos) un loc 5. Pentru ca locurile 5-8 sunt toate puse un aceadi oala.
Sa ai un weekend minunat. Și sa faci cinste sportului, nu ca mine.
Sa mergi la concurs sa iei o diploma, sa te pozezi cu ea sa te vadă lumea :))))

Asa e nu totul se rezuma la diplomă sau medalie e respectul pentru ceea ce ai realizat,poate mâine....te lasă mana....dar hârtie pe care pe data de 5 03 2022 ai primit-o îți alina suferinta și te îndeamnă sa faci sacrificii pentru a deveni ceea ce ai fost sau și mai mult ...mulțumesc anticipat Florin simt ca pui foarte mult suflet pentru acest sport la fel și eu ,sa ne revedem curând

Nu suntem prieteni, nu vad de ce ai folosit acest apelativ. Ceea ce ma face sa ma simt ușor mai ok... nu prea am amici care sa sufere după o bucata de hârtie care sa scrie( mincinos) un loc 5. Pentru ca locurile 5-8 sunt toate puse un aceadi oala.
Sa ai un weekend minunat. Și sa faci cinste sportului, nu ca mine.
Sa mergi la concurs sa iei o diploma, sa te pozezi cu ea sa te vadă lumea :))))

Amice ,nu mai spun nimic stau și ma gândesc: oare acest sport te merita ca tu nu îl meriti și felicit toți jucătorii de la acest concurs în afara de tine :Pânzar Alin,și da îmi fac poze mereu cu locul 5-8 chiar azi mi-am făcut una am cu sutele nefiind asa bun ,și ma și filmez live de multe ori ,nu o sa iti mai răspund sunt dezamăgit ca exista oameni cu gândirea ta prin Moldova ,locul meu preferat din tara .

Felicitari botosanenilor Adrian Buzila, Aparaschivei Bogdan si Pralea Marius Dan pentru rezultatele obtinute la categoria avansati, respectiv open.

Cred ca depinde de fiecare jucator daca vrea sa primeasca diploma de 5-8. Am un prieten care a plecat de la un concurs fara a mai lua trofeul pentru locul III, deoarece intentiona sa castige locul I. Pe de alta parte, consider ca diplomele pentru 5-8, o diploma de participare, un tricou cu sigla orasului sau a concursului, o minge primita cadou, o poza de grup pot fi amintiri de pret pentru cei care nu sunt abonati la podium, in special pentru copiii de la hobby. Chiar si un zambet, o imbarbatare sau un sfat poate conta! In schimb, nervii intinsi la maximum, remarcile rautacioase din timpul jocului la adresa adversarului, injuraturile nu prea ajuta!

Imi pare rau ca aceasta mica polemica a degenerat un pic. Vreau sa va spun ca fiind unul dintre cei vechi in Amatur , cu rezultate si bune si mai putin bune, persoana care ii cunoaste si pe Alin si pe Florin si pe multi altii care mi-au castigat respectul nu neaparat ca jucatori de tenis de masa cat ca OAMENI, vreau sa va spun ca orice amintire ( nu neaparat trofeu sau diploma ) conteaza. Este o amintire de la momentele pe care le-am trait cu prieteni, momente pe care le-am rupt de la familie ca sa petrecem o zi cu hobbyul nostru al tuturor. Imi pare rau sa-ti spun Alin nu cred ca ai dreptate , fiecare se bucura in felul lui, eu de exemplu tin la mine pe birou nu cupele pe care le-am luat sau diplomele ci mingea cu care am jucat finala primului meu turneu pe care l-am castigat. Turneul a fost la Suceava , in sala unde am jucat si ieri, a fost organizat tot de Adrian si va avea un loc tot timpul in inima mea. La buna vedere.

Mai vreau sa -ti spun ceva Alin , sa stii ca daca Florin Petrus ti s-a adresat cu apelativul " Prietene " nu a fost ca sa te jigneasca sau pentru ca te priveste de sus ( el fiind unul dintre cei mai buni jucatori de elite din Romania ) ci pentru ca asa simte el din inima lui de ardelean ca toti ar trebui sa fim prieteni in primul rand.

Mai vreau sa -ti spun ceva Alin , sa stii ca daca Florin Petrus ti s-a adresat cu apelativul " Prietene " nu a fost ca sa te jigneasca sau pentru ca te priveste de sus ( el fiind unul dintre cei mai buni jucatori de elite din Romania ) ci pentru ca asa simte el din inima lui de ardelean ca toti ar trebui sa fim prieteni in primul rand.
Pai nu cu "prietene" a jignit, ci cu alte afirmații dubioase. Am evidențiat acest cuvânt doar ca să subliniez ca judeca un om fără sa îl cunoască.
Dacă nu sunt colecționar de diplome, sunt o rușine pentru acest sport.
Ce pot sa mai zic...

Grupe inferioare HOBBY

Gr. nr. 1
1. Stavarache Florentin, Pascani
2. Morosan Sara, Horodnic de Sus
3. Ciurla Andrei, Suceava
4. Pralea Eric, Vatra Dornei
5. Lazar Viorel, Botosani
6. Ungureanu Constantin, Suceava

Gr. nr. 2
1. Cosau Toader, Targu Neamt