Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
ANUNȚ IMPORTANT!
Din cauza vremii nefavorabile turneul de sâmbătă 24.03.2018 este posibil sa se desfășoare la Club tenis de masă Iberom. Va vom anunta în timp util locația exacta.
- Surprizele frumoase ale concursului "s-au tinut lant"...
- Acum cand... Meciurile incrancenate s-au sfarsit... Cand dorinta de victorie si... Adrenalina ridicata au ramas o amintire frumoasa... Cand Turneul si-a cernut castigatorii si invinsii... Cand linistea este din nou "Stapana" peste sala... iar "Normalitatea" a dus fiecare jucator in "Lumea lui"... putem sa vorbim "La Rece" despre Turneu...
- Salut toti participantii si ma bucur pentru voi ca ati avut o zi plina de tenis de calitate ...
- In mod special FELICIT CASTIGATORII pentru locurile ocupate...
- Gherasim Iulian ma bucur ca un "Vis Frumos" - Locul 1 - a devenit realitate...... printre altele sa castigi de doua ori in aceiasi zi meciurile cu Taranu Nicu ... este ceva...
- Meriti sa "CONTEMPLI"... Cupa obtinuta astazi
- Meriti sa o incarci si cu "Sampanie"...
- Taranu Nicusor Felicitari pentru Locul 2
- Osman Metin ... inca nu stiu daca trebuie sa ma bucur sau sa ma intristez... :shock: :lol: :lol: ca ai gasit "Formula Magica" cu care il tot bati pe Iulian... Norocul tau este ca imi esti drag si nu pot decat sa ma repet cu ce am mai zis... "Si Fie ca Cei Mai Buni sa Castige"...FELICITARI
- Luca Octavian ... multe Felicitari si... indrazneste si la cupa de Locul 1... eu cel putin asa iti doresc...
- Organizatorilor ... "TOT BINELE DIN LUME" si nu va opriti niciodata din ceea ce faceti foarte bine si bucurati o gramada de lume...
- SA NE VEDEM SANATOSI LA URMATOARELE TURNEE AMATUR