AmaTur: Turneu A "Cupa Pro Aktiv", Focșani - 17/18 iunie 2023

Eu am din ce am vazut la dansul,este un om ff de treaba.dar ca sa jigneasca asa in ultimul ha nu este ok.eu am aceasta fata de 1 an de zile data de un baiat la bistrita nasaud din cauza ca nu suportam iarba.eu pot juca ff bine si cu tenergi 05 fx pe ambele fete si nu imi i a nici un set.dar din cauza ca am vazut tineri la 16-20 ani cu iarba am zis ca e cazul sa imi pun si eu asa ceva.daca eu am facut ceva magarii....asa sa imi ajute Dumnezeu!!!Am vrut doar iarba....sau ce dracul o fi...

Buna ziua.referitor la ce a scris locul II la fata de paleta nu am nici cea mai mica idee ca ar fi preparata.am dat sute de telefoane si am inteles ca este veche.eu imi cer scuze daca este adevarat daca ce a zis compatriotul nostru.spre sa se insele.in acest caz daca am dreptate dansul trebuie ori sa joace la Budapeste ori sa imi ceara scuze oficial.daca nu,invers....

Am rugat pe cineva sa sesizeze comitetul director ,am trimis și poză cu respectivă față. După câte știu, regulamentul stipulează că nu ai voie să folosești fețe care nu au o minimă aderentă. Aia nu are aderenta deloc ,e preparată în așa fel încât să nu aibă . Toată fața de paletă e arsă, are materialul dintre zimți carbonizat. Și oriunde te vei înscrie la concurs, și voi vedea ,o să-i rog pe jucătorii de la categoria ta ,să conteste paletă înainte de meci, să nu facă greșeala ce am făcut-o noi. Astfel nu vei mai putea juca cu porcăria aia. Și dacă nu ar fi preparată la microunde, dar este, tot ar trebui să-l schimbi. Dacă se uzează o față în așa hal că ăla ,de mult trebuia schimbat. Dar nu are cum sa se uzează in halul ăla nici o față , decât dacă îl prepari. Nu i se schimba culoarea feței in negru de la joc ,care inițial era roșu . Eu practic acest sport de 43 ani și nu am văzut așa ceva niciodată .

Îmi spun și eu părerea, fără sa supăr pe nimeni.
Am jucat cu ambii jucători din finala mare..... și dv domnule PAL m-ați bătut cu 3-0 fără drept de apel asa ca lăsați-o încolo de iarba. După părerea mea dv sunteți jucătorul mai bun ; chiar contează asa de mult ca a-ți luat locul 2 și nu 1?

Iar despre câștigătorul turneului.... nu am decât niște cuvinte de laudă. Mai presus de jucător de tenis de masa mi-a arătat ca este și un caracter plăcut.
Despre jocul împotriva la,, iarba,, dansului nu pot sa zic ca mi-a pus asa probleme de mari, asta în condițiile în care nu prea știu sa joc împotriva ierbii.
Asa ca lăsați aceste vorbe urate și haideți sa vedem partea buna a acestui sport.
Va salut și va respect în egala măsură.

Îmi spun și eu părerea, fără sa supăr pe nimeni.
Am jucat cu ambii jucători din finala mare..... și dv domnule PAL m-ați bătut cu 3-0 fără drept de apel asa ca lăsați-o încolo de iarba. După părerea mea dv sunteți jucătorul mai bun ; chiar contează asa de mult ca a-ți luat locul 2 și nu 1?

Dacă v-am bătut fără drept de apel cum ziceți dvs . înseamnă că știu să joc contra ierbarilor , dar nu și împotriva trișorilor. E o diferență enormă între cele două . Și dacă eu sânt jucătorul mai bun după dvs acest lucru se datorează faptului că încerc să mă antrenez că sa fiu jucător mai bun și nu umblu cu cioara vopsită ( gen mizerii ce nu au ce căuta la un concurs de tenis de masă).

Back
Sus