AmaTur: Turneu A "Cupa PRO Aktiv", Focșani - 23.09.2017

N-o să fie chiar așa de lungă! Să vă luați camera de filmat... (sunt convins că veți avea timp destul să înregistrați destule meciuri). :)
Băi băiatule da' văd că miștourile ?s la putere aici....e drept că m-ai nimerit, voi fi mult timp pe bară, da' de unde ai știut, asta-i întrebarea ! :D

Trimis de pe al meu SM-N910F folosind Tapatalk

Băi băiatule da' văd că miștourile ?s la putere aici....e drept că m-ai nimerit, voi fi mult timp pe bară, da' de unde ai știut, asta-i întrebarea ! :D

Sper că țineți la caterincă!
Jucător Nou / Tecuci / Nu-l cunosc / Entuziast / Numai bun de bătut / Probabilitate să aibă timp liber = 93 % :)

Ultima editare:
Sper că țineți la caterincă!
Jucător Nou / Tecuci / Nu-l cunosc / Entuziast / Numai bun de bătut / Probabilitate să aibe timp liber = 93 % :)
Păi cum naiba să nu țin la caterincă....plus că m-am înscris așa, din av?nt, îmi prisoseau 35 de lei în portofel și-am zis, bă, decât să mă uit hai să mă fac de râs. Nuuuu, chiar n-am probleme de-astea, cineva tre să iasă și pe ultimul loc, nu? :))))))

Păi cum naiba să nu țin la caterincă....plus că m-am înscris așa, din av?nt, îmi prisoseau 35 de lei în portofel și-am zis, bă, decât să mă uit hai să nă fac de râs. Nuuuu, chiar n-am probleme de-astea, cuneva tre să iasă și pe ultimul loc, nu? :))))))

Cei 35 ron să știți ca i-ați investit cum nu se putea mai bine. O să vedeți ca nu locul ocupat la sf?rșit o să fie amintirea cea mai importantă... O să cunoașteți o grămadă de ?mpătimiți ai acestui sport , oameni care la fel ca dvs au intrat in Amatur în diferite împrejurări și din diferite motive ..., prieteni care de-a lungul timpului au bătut țara în lung și-n lat,au legat prietenii, au început războaie la masa de joc și le-au continuat la masa de ȘPRIȚ. :)

PS: Printre ei sunt și eu !

Se transfera Samoila Ion - Babadag de la amatori la open (lipsa de transport dimineata)

Back
Sus