AmaTur: Turneu A "Cupa PRO TM", Giurgiu - 21.07.2018

Salutare tuturor, Multumim Cornelus pentru turneu, care a avut de toate, jocuri frumoase o scurta oprire a curentului datorat unei ploi ca-n filme si multi prieteni care au facut acest turneu un regal. Felicitari castigatorilor si participantilor, ne revedem la urmatorul turneu negresit.

- Draga Cristi

- Cu siguranta ca Mariana a inteles din mesajul meu tot ce era de inteles si s-a bucurat... :thumbup: ... constat ca tu nu ai inteles nimic... :shock::lol: ... deci ..."Asta e"

- A fost un mesaj al meu catre Mariana...
- Ce cauti tu in mesajul asta chiar nu inteleg ???...
- De ce vrei tu sa te transformi intr-un avocat care pledeaza intr-o cauza care nu exista ???... iar nu este de inteles...
- De ce vrei tu sa creezi o situatie conflictuala din nimic ???... iar nu este de inteles...
- Si de ce faci din "Tantar armasar" ???... iar nu este de inteles...

- Daca vrei sa-i transmiti ceva de bine lui Mariana, poti sa o faci fara sa amesteci lucrurile...

Draga Tibi,
...cautand prin arhiva turneului am dat peste aceasta postare interesanta in care tu ma tragi de urechi cum ca eu nu te "inteleg" pe tine cum vine treaba cu postarea ta. In aceasta chestiune n-am facut altceva decat sa remarc o impolitete din partea ta afisata public fata de o doamna, dar fara sa te fac sa te simti aiurea, din cauza unei propozitii de bun simt cred eu " nu cred ca Mariana se poate juca cu vorbele si sa ne minta asa de amorul artei pe o situatie total neplacuta " reactionezi intr-un mod brutal cum ca nu-ti inteleg eu relatia ta cu Mariana, ca m-am transformat intr-un avocat, ca vreau sa creiez o situatie conflictuala !?! :crazy: si ai mai vorbit ceva despre niste insecte de parca am fi la Antipa, nu ti se pare ca reactia ta e complet nejustificata ? De CE reactionezi Tu asa, pentru mine nu e o enigma, din pacate la penultimul turneu cel de la Chiajna m-ai dezamagit, nu ma asteptam sa nu existe fair-play din partea ta cu toate ca ma deranjat teribil ce s-a intamplat in meciul pe care l-am avut, nu am comentat pe forum ca nu-si avea rostul dar vad ca datorita acelui incident ai rabufnit acum. Daca tot am deschis subiectul ii avertizez pe toti cei care joaca cu tine sa fie atenti atunci cand cineva din sala striga stop (toti auzim stop in jurul nostru dar nu ne vaitam ca cineva a strigat stop la masa vecina si am pierdut punctul ) sa nu repete punctul decat daca exista mingie in spatiul de joc, din nefericire vrei sa castigi cu orice pret si uiti de fair-play. Prin urmare reactia ta vine pe fondul situatiei de acum o saptamana generata de tine pe care eu am trecut-o cu vederea dar se pare ca cel care a generat acea situatie nu a putut trece peste.
PS Sper ca n-am stricat relatia ta cu Mariana si sper din toata inima sa se bucure de mesajele tale pline de eleganta.

Back
Sus