AmaTur: Turneu A "Cupa Putnei", Putna (Sv) - 15.09.2018

:pride:

Pe marea majoritatea nu deranjeaza inferioare de 4 dar, daca asa se vrea asta e. Macar o perioada, renuntam la acest sistem.
Din pacate, multi multi nu vor prinde un loc ! :livid:

Din punctul meu de vedere , ca sunt 4 ( meciuri mai putine ) , ca se joaca in inferioare fara nici o miza si se califica toti , mai treaca - mearga dar , cu 2 grupe pe masa ( si in inferioare si in superioare ) ajungi sa stai foarte mult intre meciuri si iti piere tot cheful .

Sistemul asta e cantitate in detrimentul calitătii .

Probabil il prefera cei de pe lista de asteptare si organizatorii ( ar fi interesant un sondaj sa vedem ce zice majoritatea ) .

Ultima editare:
Se retrage Robu Valentin -avansati, Botoșani.

Trimis de pe al meu LG-H815 folosind Tapatalk

Se retrage Zaharia Cătălin din Pascani de pe lista de așteptare de la incepatori

Deci să sa fie clar cum a spus și dl. organizator tehnic Corneanu nu se fac modificări nu dorim mai mulți jucători decât am propus la început.ne cerem scuze pt. cei ce nu vor prinde loc dar atât este capacitatea sălii.

jucatorii din Amatur si nu numai sa dea curs invitatiei sale in numar cat mai mare.

Undeva, cineva, se contrazice !

Trimis de pe al meu ALE-L21 folosind Tapatalk

jucatorii din Amatur si nu numai sa dea curs invitatiei sale in numar cat mai mare.

Undeva, cineva, se contrazice !

...in limita locurilor disponibile bineinteles.
Se doreste ca la acest concurs sa fie cati mai multi jucatori din miscarea Amatur, pentru a da un exemplu pozitiv localitatii Putna dar si in incercarea de a atrage si alti iubitori ai sportului in randurile noastre.
Ne-ar fi placut sa aplicam si alt sistem pentru a primi mai multi doritori dar totodata dorim sa respectam si dorintele mai multor jucatori cu privire la sistemul joc.
Eu sunt sigur ca d-vs ati inteles exact mesajul din intampinare d-le Barsa si poate ca ne vom intalni si la masa de joc pt ca mi-am revenit putin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cu siguranta ne vom intalni !

Se retrage din lista de asteptare Ungureanu Florin.
Va urez un turneu super reușit !!

La începători. Cernat Bogdan,Stirban Petru,Grigoroscuță Andrei dinVicov

Se retrage Barsa Ioan

Back
Sus