Salutare tuturor, un turneu organizat excelent de Cristian si Claudel intr-o sala frumoasa cu o asistenta pe masura. Il felicit pe Costica Sursilov pentru locul 3 la categoria lui, f. bun rezultat, bravo Alin Panzar pentru meciul din sferturi cu mine ...de asemenea felicit podiumul de la open, pe Ovi, Cristian si Adrian pentru medaliile obtinute... cat am jucat relaxat in semifinala totul a fost ok am avut 2-0, cand am intrat in presiunea timpului ca aveam trenul (...imaginar la o ora gresit inteleasa, credeam ca e la 22 20 din Suceava cand de fapt a fost la ora 20 20, ora mai inaintata era pe biletul de la Simeria la București, grava confuzie) spre Simeria am inceput sa ma grabesc, si asa am pierdut meciul. ...imediat dupa meci la 19 45 m-am uitat pe bilet si am vazut ca de fapt trenul spre Simeria e la 20. 20... am inghetat cand am vazut ora. Am incercat mai multe variante sa ajung la Simeria dar nu se pupa niciuna cu TIMPUL, turneul find dimineata iar zarurile fusesera aruncate, asa am pierdut 140 lei pe bilet. ...nu vreau sa inchei fara sa multumesc cofetarului pentru gogosile atat de savuroase, bucatarului pentru tocanita excelenta asezonata ( intr-un final ) cu castraveciorii murati atat de deliciosi. Multumesc incao data pentu acest turneu baieti si fete si sa ne vedem sanatosi !