predesculevente
1977-2020
Biro Attila din Miercurea Ciuc la amatori
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Daaaaa.....sunt ok gr superioare , chiar foarte , ca asa am "crescut' in Amatur , dar sustin initiativa lui Adi....la atata lume e de preferat sa scurtam perioada de activitate....Titi draga pt cei ca noi ar fi cel mai bine.....Parca sunt mai atractive turneele unde se joaca si grupe superioare...Ce zici Adi ?
In orice situatie, sunt de parere ca grupele sa nu depaseasca sase participanti. Cu grupe de 7 lesinăm prin tribune...
Daaaaa.....sunt ok gr superioare , chiar foarte , ca asa am "crescut' in Amatur , dar sustin initiativa lui Adi....la atata lume e de preferat sa scurtam perioada de activitate....Titi draga pt cei ca noi ar fi cel mai bine.....
Sunt sperante sa treci de inferioare?Da Mircea, dar daca tot fac pe drum vreo 700 km si mai cheltuiesc bani si pe la hotel, macar sa joc de toti banii![]()
Eu sunt de parere ca ar trebuii sa fie organizate grupe de minim 7 , pentru a fii multumiti si cei care nu se califica si care poate strabat sute de km. (astfel vor juca 6 meciuri) iar functie de timp se vor organiza sau nu grupe superioare
- Nu este decat o parere ,eu nefiind organizator ,este posibil sa fie nerealista.
Vreau sa spun doar ca trebuie sa incepem sa ne concentram atentia ceva mai mult asupra celor care joaca un numar minim de jocuri si care platesc totusi aceeasi taxa de participare.
Adi