AmaTur: Turneu A+ CUPA ROMANIEI AMATUR - Turneu A+ TARGOVISTE 22.03.2014

• Autor subiect Autor subiect Adrian Lazaroiu
  • Dată creare Dată creare

Sa nu uit, vin si eu, de data asta sper sa nu mai se intample nimic stramb... Si poate mai apar cativa, dar o sa-i las sa se inscrie singuri :-)

Adi lazaroiu facem multi km venim de departe poate faceti si grupe superioare ca asa e normal sa jocam mai mult.scuze poate gresesc/geo

Bozga Lucian-Baicoi-open
Bozga Razvan-Baicoi-amatur

Sa nu uit, vin si eu, de data asta sper sa nu mai se intample nimic stramb... Si poate mai apar cativa, dar o sa-i las sa se inscrie singuri :-)
Scuze, chiar nu-mi dau seama cum a aparut "Nu-mi place", tabletele astea uneori is de toata groaza.

Scuze, chiar nu-mi dau seama cum a aparut "Nu-mi place", tabletele astea uneori is de toata groaza.
Florine,Am aflat ca Tabletele au un virus care da "nu imi place",si daca le bagi 5 minute la microwele moare virusu.:D

Chiar? Poate mi se strica microwelu', nu pot sa-i dau cu ciocanul in cap virusului?

Lakatos Zsolt din Miercurea Ciuc la amatori...sau la open. Astept clasamentul actualizat cu turneul de la Bistrița.

Lakatos Zsolt din Miercurea Ciuc la amatori...sau la open. Astept clasamentul actualizat cu turneul de la Bistrița.

Am dori sa Te vedem la open :-) Daca Florin actualizeaza clasamentul inainte de A+, vei avea media de 18,06...

👍 Corect! Il inscriu direct la Open ca sa nu-l mut saptamana viitoare.

Back
Sus