CUPA ROMANIEI - ECHIPE SI DUBLU - Zalău - 01 August

Re: CUPA ROMANIEI - ECHIPE SI DUBLU - Zalău - 01 August

SENATOR DE DREPT a spus:
astia l-au pus la zalau si in august in speranta ca vor fi multi plecati in vacanta si sa se lase pagubasi cei din sud.ai d_r_e_a_c nordisti
Asta a fost si ideea ca cei de acolo de jos sa nu vina :lol: 8)

MyMaster a spus:
SENATOR DE DREPT a spus:
astia l-au pus la zalau si in august in speranta ca vor fi multi plecati in vacanta si sa se lase pagubasi cei din sud.ai d_r_e_a_c nordisti
Asta a fost si ideea ca cei de acolo de jos sa nu vina :lol: 8)
aaaa ..... sa ne scrii..... :lol: :lol: :lol:

Ma scuzati ca fac off topic.
Pana la urma treaba cu un jucator legitimat in echipa cum a ramas.
O zi buna,
MyMaster a spus:
cei legitimati sa stea acasa, ca bine stau. :evil: :twisted:
Trebuie doar sa fiti un pic rautacios :(

cei legitimati sa stea acasa, ca bine stau. :evil: :twisted:

cu respect, m as adresa concetatenilor mei, daca se poate.....
multumesc....
dat fiind ca, 01 august este o perioada de concedii,
dat fiind ca, Zalău este destul de departe pentru multe echipe,
as dori sa aflu, macar cu titlu de intentie, cam ce echipe ar dori sa participe....
noi, adica Sport Kombat 1,2 si 3, vrem sa venim...., dar in cazul in care exista posibilitatea sa jucam doar intre noi, zau ca n are niciun farmec.... si in plus, vor trebui schimbate planuri personale, convins familii s.a.m.d.....
multumesc
p.s. in cazul in care organizatorii ajung la concluzia ca ne pot trimite cupele prin curier (ramburs, desigur), nu mai modificam niciun plan..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

bogdanel a spus:
cu respect, m as adresa concetatenilor mei, daca se poate.....
multumesc....
dat fiind ca, 01 august este o perioada de concedii,
dat fiind ca, Zalău este destul de departe pentru multe echipe,
as dori sa aflu, macar cu titlu de intentie, cam ce echipe ar dori sa participe....
noi, adica Sport Kombat 1,2 si 3, vrem sa venim...., dar in cazul in care exista posibilitatea sa jucam doar intre noi, zau ca n are niciun farmec.... si in plus, vor trebui schimbate planuri personale, convins familii s.a.m.d.....
multumesc
p.s. in cazul in care organizatorii ajung la concluzia ca ne pot trimite cupele prin curier (ramburs, desigur), nu mai modificam niciun plan..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Deja 3 zile si nici un raspuns .... ai speriat pe toata lumea bogdanele :P

Am doua saptamini de cind nu m-am uitat pe site si deja ma gindesc ca ar trebui sa ne revizuim un pic atitudinea fata de concursuri si cei din P. Neamț. E de gindit :?

Sport Kombat 1,2 si 3, vrem sa venim....,
Ma gindesc ca 1, 2 este OK , dar si 3 , acum chiar intreceti masura.
Bogdanel, vezi ce amabil am fost :mrgreen:

stimati colegi
Acest turneu dupa cum ii spune su numele este de amatori , deci participantii ar trebui sa fie doar ei dar din pacate mai participa si alti jucatori care sunt legitimati .
Parerea mea este ca acest subiect cu participarea jucatorilor legitimati e jenant pentru participanti cit si pentru organizatorii care au destula treaba cu organizarea competitiilor in loc sa faca pe detectivii care descopera jucatorii legitimati.
In concluzie fiecare participant ar trebui sa stie unde este incadrat si acolo sa participe iar daca totusi vrea la amatori sa declare la inscriere ca este legitimat si atunci nu v-a incurca desfasurarea concursului de amatori.
Este o chestie de bun simt pentru fiecare participant ( si de cei 7 anisori )

Domnule Andras,
Anul trecut a fost organizat un turneu de simplu la Zalău si s-a respectat regulamentul Amatur. Nu vad de ce nu ar fi la fel si anul acesta?!
Sunt persoana de contact pt acest turneu nu organizatorul dar va pot asigura ca in masura in care cunoastem statutul participantilor o sa respectam regulamentul.

nu la adresa dumneavoastra m-am referit ci in general

andras a spus:
Hai sa lasam mentalitatea din regimul trecut si generalizarile facute gratuit .... gen aia bogati au furat, etc.
Daca aveti exemple sau banuieli scrieti negru pe alb cine credeti sau stiti ca este legitimat sau joaca si nu este in conformitate cu regulamentul ..... daca insa nu aveti nume ati deschis discutia degeaba.

e ok dl. Andras :)
rflash are dreptate ... cine are stiinta despre asa ceva sa scrie si o sa procedam dupa regulament

rflash a spus:
andras a spus:
Hai sa lasam mentalitatea din regimul trecut si generalizarile facute gratuit .... gen aia bogati au furat, etc.
Daca aveti exemple sau banuieli scrieti negru pe alb cine credeti sau stiti ca este legitimat sau joaca si nu este in conformitate cu regulamentul ..... daca insa nu aveti nume ati deschis discutia degeaba.
tu vb ma, nu iti e rusine ca te-ai dus la galati si ai luat prmiile la copii aia cand nu aveai 2 ani de la ultima participare in superliga? e adevarat ca dadeai vorbe la mana prin superliga dar totusi erai legitimat acolo. mai bine lasa pe altii sa vb.

SENATOR DE DREPT a spus:
tu vb ma, nu iti e rusine ca te-ai dus la galati si ai luat prmiile la copii aia cand nu aveai 2 ani de la ultima participare in superliga? e adevarat ca dadeai vorbe la mana prin superliga dar totusi erai legitimat acolo. mai bine lasa pe altii sa vb.
Daca ai dovezi concrete, aratani-le si noua, altfel mai bine taci!

Bebe a spus:
SENATOR DE DREPT a spus:
ma tu ai cv la cap?

Bebe a spus:
SENATOR DE DREPT a spus:
ca la picioare am vaz ca n-ai nimic

Avand in vedere ca avem un titlu de aparat .... :mrgreen: .... suntem primii si la inscriere :
Deci .... Sport Kombat in urmatoarea componenta :
Alex Ciobanu
Costi Motoroi
Cristian Rusu
Bogdan Trifu
Spor la inscrieri ...... nu prea mai e foarte mult timp :wink:

mircea.garaz a spus:
Avand in vedere ca au ramas disponibile cupe,medalii si diplome(locul unu si doi) cred ca ne vom gandi si la inscrieri !
:D :D :D
.... mda.... dar nu va grabiti, n ati aflat inca, componenta echipelor 2 si 3 de la noi :mrgreen:

ursuleanvasile a spus:
din Straja-SUCEAVA :
Ursulean Vasile
Ursulean Florin
la dublu ,
dar in echipa putem juca cu cineva din alt judet ???(daca nu gasim pana atunci din judet SV.)( :D valori apropiate :D )

Back
Sus