Cupa Romaniei - Turneu A+ - Bistrița 13 iunie 2009

Re: Cupa Romaniei - Turneu A+ - Bistrița 13 iunie 2009

Si daca ar ramane numai efortul de a aduce mancarea... Dar e foarte probabil sa pui bani din buzunar, pentru ca nestiind numarul exact de participanti trebuie sa comanzi mai multe portii, iar daca nu vin nici macar cei inscrisi pe forum...

OK, n-are rost sa ne consumam energia in alte dispute decit cele de la masa de tenis.
Se cauta acum o solutie mai buna decit cea cu sandwich-urile facute acasa, ca la alea ai de lucru o zi intreaga, trebuie mai multi oameni, spatiu adecvat, si tot nu reusesti sa multumesti pe toata lumea.

Dado.daniel a spus:
raducu a spus:
[quote="Dado.daniel":312qxab6]nu e extraordinar de greu sa iei 5 sandwich-uri cu tine! Te duci sa joci tenis nu la nunta!
Probabil ca aveti D-vs. un stil propriu de a incuraja ideile altora, ca altfel as crede ca ma certati pt. ca imi spun parerea :). Stiu si ca nu suntem la un "brainstorming", insa eu chiar credeam ca asa se fac lucrurile mai bine: tinand cont si de parerile celorlalti, chiar daca unele dintre ele nu sunt, poate, corecte ori oportune ori, pur si simplu, altii au o alta parere.
Si, credeti-ma, nu confund lucrurile: stiu ca suntem la un concurs de tenis de masă si nu la nunta. Poate ne si intalnim, sa va arat o "batuta" :D :twisted:
Cine nu ar vrea sa se faca lucrurile cum credeti dvs. ca e mai bine! Si criza financiara ar trebui sa nu existe! Ideea e ca pentru organizatori e o problema! Ganditi-va ca pt. un participant e poate un efort modic sa-si asigure masa, dar logistica pt organizator este egala cu efort modic x 150 de persoane!!!= mare problema, problema care nu tine de tenis de masă!Organizatorul dupa parerea mea ar trebui sa-si canalizeze energia si resursele pentru mese, sala, filee, mingi, mantinele etc. nu sarmale si pahare de plastic!
Si da, aveti perfecta dreptate; parerea mea conteaza exact la fel de mult ca si a dvs. nici mai mult nici mai putin, nici nu incurajez parerile altora nici nu le trec cu vederea, pur si simplu imi exprim opinia privitor la subiectul mancarii la concursuri: Eu vin la un turneu sa joc tenis nu sa am pretentii culinare si creez probleme unor organizatori care si asa fac un efort consistent! Cat despre batuta poate va intalniti cu altii de pe forum care au aceeasi atitudine ca a dvs. Nu dau nume ca se stiu ei! :lol:[/quote:312qxab6]
Am sa va dezvalui ceva, ce se pare ca a ramas inca un secret pt. D-vs.:) :CHIAR ASA SE FAC LUCRURILE BUNE ! Te sfatuiesti cu cei din jur, asculti pareri, le analizezi, si - fiind cel care suporta tot greul - decizi asa cum consideri ca trebuie facut pt a-ti realiza obiectivele.
In ce priveste partea cu criza financiara, nu stiu daca ar trebui sa incepem sa discutam pe problema asta, poate ar fi mai bine pentru D-vs. - ca sa ramaneti in discutie - daca am intra intr-un domeniu pe care il cunoasteti - poate - :twisted: mai bine: "ubi eadem est ratio, ibi eadem solutio esse debet ". Ceea ce vreau sa spun :) :) este ca in toate cazurile - din ANUMITE motive, CLARE ( si care nu tin de parerea mea :) ), toti organizatorii de pana acum ( cel putin la cinci concursuri, la care am participat ) au ales sa rezolve si cu masa. Ca atare, am PROPUS, sa se analizeze bine, poate se poate gasi aceeasi solutie, pt. ca sunt situatii similare. Nu am obligat pe nimeni, cu atat mai mult cu cat inteleg foarte bine care sunt problemele cu care se confrunta organizatorii, pt. ca ASTA FAC ZI DE ZI.
Pe de alta parte, poate chiar este mai bine asa, mai ales ca vad ca oamenilor chiar le convine asa mai mult, ideea era insa ca nu trebuie sa va repeziti asa in cineva care A PROPUS ceva.

Avem deja ceva experienta in pregatirea turneelor, si ma refer doar la partea de cazare si masa; ar fi pacat sa nu repetam experientele reusite de la ultimele turnee. De aceea, va propun sa ne intalnim cu totii intr-o pensiune decenta, pe care o vom inchiria. Am luat deja legatura cu doua pensiuni, de la care astept oferte cat mai bune, Florin le va studia de la fata locului si vom alege una. Pentru ca pachetul sa fie complet, am cerut si oferte cu micul dejun inclus, precum si pregatirea unei mese sub forma de sandwich sau caserola cu un continut consistent, pe care le vom oferi la sala de sport.
Costul cazarii va fi platit de participanti, iar costul "gustarii" va fi suportat de AmaTuR si inclus in taxa de participare.
Rugam fiecare participant sa anunte o data cu inscrierea si daca doreste rezervarea unei camere.
PS In aceeasi pensiune putem organiza si meciul dintre Dado si Raducu, le rezervam o masa separata; pentru spectatori intrarea libera.

Dan2 a spus:
Avem deja ceva experienta in pregatirea turneelor, si ma refer doar la partea de cazare si masa; ar fi pacat sa nu repetam experientele reusite de la ultimele turnee. De aceea, va propun sa ne intalnim cu totii intr-o pensiune decenta, pe care o vom inchiria. Am luat deja legatura cu doua pensiuni, de la care astept oferte cat mai bune, Florin le va studia de la fata locului si vom alege una. Pentru ca pachetul sa fie complet, am cerut si oferte cu micul dejun inclus, precum si pregatirea unei mese sub forma de sandwich sau caserola cu un continut consistent, pe care le vom oferi la sala de sport.
Costul cazarii va fi platit de participanti, iar costul "gustarii" va fi suportat de AmaTuR si inclus in taxa de participare.
Rugam fiecare participant sa anunte o data cu inscrierea si daca doreste rezervarea unei camere.
PS In aceeasi pensiune putem organiza si meciul dintre Dado si Raducu, le rezervam o masa separata; pentru spectatori intrarea libera.
"Marfa", toate propunerile, din punctul meu de vedere :D. Sa discut si eu cu baietii din Galați, sa vad cine merge, sa ma rog la Dumnezeu sa nu intervina vreo problema la serviciu dupa ce am facut atata "panarama" :) si in zilele urmatoare anunt daca voi fi singurul sau cineva mai este interesat de propunerea asta.
Cat despre meciul de tenis, cum o vrea Dumnezeu: daca o sa cadem impreuna, ghinionul lui :twisted: :) sau al meu :( , pt. ca nu stiu cum joaca. La pensiune putem bea un pahar de vin impreuna.

Dragomir Paul a spus:
Puteti baza pe cuvintul lui " raducu " ...Mare om ..Mare valoare ...Daca asa a zis asa face ... ( a se nota " pahar de vin"...Nicidecum " pahar cu vin "...
Offffff.....Ce ti-e si cu bancherii astia ... :D
Am sa risc dom' Paul si am sa beau un pahar cu vin cu "Dado", chiar daca - asa cum se vede ca bine stiti - nu prea consum alcool.

Dado.daniel a spus:
Deci v-ati simtit cu musca pe caciula :lol: Tot e un inceput! :lol:
Bineinteles ! Sigur ca imi asum orgoliul, daca va asumati "somnul" :D :wink:

Suntem off topic asa ca e ultimul post pe astfel de problema.Ca sa va lamuresc pt. ca vad ca tot nu sunteti atent: Organizatorul Dorel Nistor a spus "dar pentru a evita alte discutii, am hotarat ca partea...." deci ideea dvs. ulterioara ca ar fi bine sa se mai gandeasca da dovada de lipsa de respect pentru o decizie a organizatorului, care stie mai bine decat dvs. ce posibilitati are.In rest insultele si caracterizarile dvs. le culeg cu respect si le arunc acolo unde va e locul...

Dado.daniel a spus:
Orgoliul naste monstrii...
Singurul monstru pe care l-am gasit in mesajele voastre se afla in avatarul lui Dado! Sa fie vorba de un mesaj subliminal?

Dado.daniel a spus:
Suntem off topic asa ca e ultimul post pe astfel de problema.Ca sa va lamuresc pt. ca vad ca tot nu sunteti atent: Organizatorul Dorel Nistor a spus "dar pentru a evita alte discutii, am hotarat ca partea...." deci ideea dvs. ulterioara ca ar fi bine sa se mai gandeasca da dovada de lipsa de respect pentru o decizie a organizatorului, care stie mai bine decat dvs. ce posibilitati are.In rest insultele si caracterizarile dvs. le culeg cu respect si le arunc acolo unde va e locul...
Noroc ca v-ati dat arama pe fata, ca altfel nu mai terminam...

Back
Sus