Cupa Romaniei - Turneu A+ - Bistrița 13 iunie 2009

Re: Cupa Romaniei - Turneu A+ - Bistrița 13 iunie 2009

Aici, si eu sunt de aceeasi parere, desi asta presupune un efort in plus pt organizatori (si ati vazut, Florin Apian a pus rezultatele pe calculator, a si jucat- si nu rau-, a mai si filmat, plus clasamente...)
Cred ca modul in care a procedat Paul Dragomir, la Galați, cand a pus pe forum si fisele de concurs cu grupele, ar putea fi un exemplu bun... De rest... stiti si voi...

laky a spus:
mandrubogdan a spus:
Cipi a spus:
A vazut cineva cu ce lemn si fete joaca Adrian?
I-a raspuns unui tip pe siteul lui
joaca cu donic waldner dicon si fete coppa speed
Fetze coppa speed? Scurt circuit informational, caci asa ceva nu exista la DONIC. Vezi http://www.donic.de
Pe http://www.donic.de vei vedea Coppa Speed. Este a opta fata de la sfarsit.

Sorry, scurtcircuitul e de partea mea, cautam fata respectiva undeva la OFF+.

dr.Toma a spus:
Aici, si eu sunt de aceeasi parere, desi asta presupune un efort in plus pt organizatori (si ati vazut, Florin Apian a pus rezultatele pe calculator, a si jucat- si nu rau-, a mai si filmat, plus clasamente...)
Cred ca modul in care a procedat Paul Dragomir, la Galați, cand a pus pe forum si fisele de concurs cu grupele, ar putea fi un exemplu bun... De rest... stiti si voi...
Mai putin grupa unde am jucat eu :lol:

laky a spus:
Tinand cont de faptul ca nu toata lumea sta pana la finala, ar fi bine de stiut rezultatele exacte incepand cu eliminatoriile directe.Am sti mai exact cine pe cine a batut, cum se rastoarna ierarhiile de la un concurs la altul. Pe mine oricum ma intereseaza foarte mult ! Ca si informatie, ar fi cireasa de pe tort...un tort fain cum numai cei de la Bistrița pot face!!!
O sa pun poze cu eliminatoriul (poate doar la vreo 2 meciuri nu am scorul exact) si cu grupele superioare, eventual si cele inferioare.

laky a spus:
mandrubogdan a spus:
Cipi a spus:
A vazut cineva cu ce lemn si fete joaca Adrian?
I-a raspuns unui tip pe siteul lui
joaca cu donic waldner dicon si fete coppa speed
Fetze coppa speed? Scurt circuit informational, caci asa ceva nu exista la DONIC. Vezi http://www.donic.de
A scirs pe siteul lui ca vrea sa-si procure lemnul donic waldner senso carbon...acesta cu fete COPPA SPEED setup identic cu a lui ovtcharov despre care am cerut informatii ai demult
vezi topic: viewtopic.php?f=2&t=2382

Nu era trecut scorul deloc asa ca mi-am dat eu cu parerea, se pare ca n-am prea nimerit.

Dragomir Paul a spus:
La rugamintea domnului Zainescu Cornel din Galați ar trebui modificat in asa fel incit sa se tina cont de faptul ca meciul dintre Miron Mihai si dinsul a fost scor : 3 - 1 pentru Miron Mihai. Deci locul 3 in grupa superioara este Miron iar locul 4 - Zainescu Cornel .
In actualul clasament a fost trecut " Viceversa "... :D :wink:
Unde pot gasi pozele cu toate rezultatele din superioare si eliminatorii, pt. ca inteleg ca Florin le-a postat ?!

Nu le-a postat inca...! Domnul Zainescu a presupus ca este trecut gresit dupa clasament...,cred!? :!: Sa fiti mai atent domnule Radu. :mrgreen:

Ii multumesc domnului Zainescu Cornel pt confirmarea scorului din meciul cu el. Si nu in ultimul rand si domnului Paul. Oricum nu era nici o problema daca ar fi ramas asa. :) Multumesc oricum!!!

Tabloul eliminatoriu, deocamdata, am fost cam ocupat si n-am facut inca pozele.

FlorinBN a spus:
Tabloul eliminatoriu, deocamdata, am fost cam ocupat si n-am facut inca pozele.
Avand in vedere cate faci, eu oricum ma intreb cum de reusesti, mai ales ca este vorba de timpul tau liber !
Te felicit si iti multumesc in numele tuturor !

Vreo 2 luni o sa am destul timp liber pentru recuperare la genunchi, apoi te astept cu meciul ala :)
Grupele superioare aici:

FlorinBN a spus:
Vreo 2 luni o sa am destul timp liber pentru recuperare la genunchi, apoi te astept cu meciul ala :)
Pai, in cazul asta, nu pot decat sa-ti urez sanatate si recuperare cat mai rapida.
Cat priveste meciul promis, placerea e de partea mea. Vezi ca eu am de gand ca in doua luni sa imi readuc aminte multe din tenis :) !

Back
Sus