AmaTur: Turneu A "Cupa Romgaz & Emi-TT", Mediaș - 26/27.02.2022

LISTA NEAGRA cu persoanele ce mi-au adus prejudicii.
Razvan Cristofor -Moinesti fara drept de participare la turneele unde voi fi implicat.
Fulop Attila-Aiud -3 luni suspendare de la toate turneele mele,poate sa joace in parc in aer liber.

Tot nu miati raspuns cit trebiie sa platesc la Medias(eu am intrebat voi nu miati raspuns)Sa se scrie clar :inscrierea 20,50,60 ,100 resutu e can can.Eu personal nici acu nus lamurit?!Nam vrut sa avem polemici asupra taxei ,dar eu nus lamurit?Miam cerut si iertare de la Emi!!!!

Trimis de pe al meu SM-J320F folosind Tapatalk

Emi nu o sa joc in parc.Imi cer iertare .Dar tot nam inteles .erasimpu inscrierea60 e lei Iar suspendarea nui vad rostu.Dar marog eu ma autosuspend delatureele tale .La revedere prieten drag!!..

Tot nu miati raspuns cit trebiie sa platesc la Medias(eu am intrebat voi nu miati raspuns)Sa se scrie clar :inscrierea 20,50,60 ,100 resutu e can can.Eu personal nici acu nus lamurit?!Nam vrut sa avem polemici asupra taxei ,dar eu nus lamurit?Miam cerut si iertare de la Emi!!!!

E mai bine asa Attila, daca nu ai inteles enuntul cu taxa, atunci iti va fi foarte greu sa intelegi si regulile de punctualitate si de regulament al turneului si atunci o sa iasa mai rau. Ramai acelasi Attila, si mai bine mergi unde ii mai lesne pt tine.Multumesc de intelegere.

Ieri, 20:58
LISTA NEAGRA cu persoanele ce mi-au adus prejudicii.
Razvan Cristofor -Moinesti fara drept de participare la turneele unde voi fi implicat.
Fulop Attila-Aiud -3 luni suspendare de la toate turneele mele,poate sa joace in parc in aer liber.

Domnule, probabil ca iarasi nu ai priceput ce am zis in topicul turneului de la Piatra Neamt: subsemnatul nu va mai participa la turneele organizate de dumneata, chiar daca vei ramane singurul organizator din Amatur (nu mai era nevoie sa ridici suspendarea de la 3 luni la permanenta). Daca a avea o parere, o opinie, diferite de ale tale, daca aceste lucruri sunt motive de suspendare, ce-as mai putea spune? Dai dovada de un autoratism excesiv care, usor, usor va indeparta si alti competitori de turneele tale.(chiar daca acestia nu isi exprima parerea pe forum). Cu alte cuvinte esti adeptul "zicalei":"cine nu-i cu noi, e impotriva noastra!"
Oricum, am apreciat faptul ca te-ai retras de pe lista de participare de pe lista de la ELITE de la turneul de la Piatra Neamt, dar nu pot sa nu reamintesc celor care citesc aceste randuri, ca te-ai trecut pe lista de elite avand medie de avansati, fara sa postezi pe topicul turneului inscrierea sau acordarea de catre organizatorul turneului a unui wild-card, ceea ce inseamna o lipsa de respect fata de participanti, o sfidare a acestora. Faptul ca am semnalat acest lucru a fost motivul deciziei pe care ai luat-o.
Altfel, iti doresc sanatate si ... mai multa intelepciune!
PS: rog moderatorii sa nu considere aceasa postare "out of topic", este doar un raspuns la postarea "on topic" #181 a d-lui Beltechi.

Se înscrie Hidi Zoltán, Oradea, Avansați

Tapatalkkal küldve az én MI 9 eszközömről

Se retrage Balogh Attila - Oradea - Elite, se pare ca nu poate rezolva la munca sa fie liber sambata.

Salutare Emi,intreb si eu is mai greu de cap sau nu stiu romaneste.Cit ai inscrierea pt un participant care :nu bea ,nu fumeaza,nu maninca ,nu bea apa, vrea doar sa joace pinpong,si pe linga toate ai si vacinat de 3 ori si tuuuun sanatos.Pe linga mine mai sint multi care na prea inteles cit ai taxa de prticipare????(fara protocol ,fara apa,fata cafea ,fara medic,doar tenis de masa)Sper sa nu te superi pe unUDMR-ist.😄😄😄😄😄

Sincer nu cred ca dl. Fullop nu a stiut cat e taxa, (adica 20+40= 60 lei, in cazul dumnealui care nu e nici membru al clubului din Medias, nu are nici sub 14 ani sau e cu dizabilitati), probabil a scris la influenta unor asa zisi prieteni care e posibil sa nu fi inteles(nu de alta dar ca tara se pare ca avem multi care stiu sa citeasca dar nu pricep ce au citit). Ne-am intalnit in urma cu 3 ani la Budapesta la europenele de veterani, unde taxa era parca 150Euro, si jucai 3 meciuri plus inca 1-2-3 depinde cat mergeai in eliminatorii, asa ca nu cred ca banii erau o problema.
In privinta preturilor auxiliare vreau sa v-a spun ce am patit eu, in urma cu mai multi ani, pe vremea cand nu jucam tenis, si mergeam cu copii la dans.Clubul la care mergeau a hotarat sa organizeze un concurs, in sala sporturilor din Oradea, si noi parintii trebuia sa sponsorizam inchirierea salii, lucru cu care toti au fost de acord, surpriza mare a venit dupa aia cand am mers la primarie sa discutam. Pretul era 10 000 lei pe zi, adica 20 000 pentru cele 2 zile de concurs.(Banuiesc ca v-a dati seama de ce la Oradea nu se va putea organiza niciodata un concurs de tenis, in sala sporturilor sau noua sala polivalenta, pretul ar fi probabil dublu fata de concursul lui Emi, doar pentru chiria salii). Aveam o cunostinta la primaria si la-m intrebat de ce e asa mare pretul, iar el a zis ca nu stie, dar cheltuielile cu sala sporturilor oscileaza intre 45-55000 euro pe luna( curent, incalzire, personal de curatenie, personal auxiliar), deci intre 1500-1800 Euro pe zi, si de aia o fi cerut primaria la concursurile private 2000 Euro pe zi.
Am vrut sa scriu aceste lucruri, ca sa inteleaga unii care nu s-au ocupat niciodata de inchirierea unei sali polivalente, ce preturi presupune, si faptul ca sunt organizatori ca Nelutu, Emi si altii care reusesc sa conviga primariile sa sponsorizeze o parte din cheltieli e de apreciat, si eu imi scot palaria in fata lor deoarece aproape sigur isi creaza alte obligatii, eu nu am reusit in cazul respectiv.

Back
Sus