BOARIU TIMOFTE DANUT
senior
Am scris Gidro Bela care este deja jucator cu MP 6. Apare cu zero din cauza prenumelui scris gresit cu doi de L. Multumesc. StimaLa incepatori Suciu Andrei, Mikk Aurelian Victor si Gidro Bela din Borsec. Multumim!
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Am scris Gidro Bela care este deja jucator cu MP 6. Apare cu zero din cauza prenumelui scris gresit cu doi de L. Multumesc. StimaLa incepatori Suciu Andrei, Mikk Aurelian Victor si Gidro Bela din Borsec. Multumim!
încă puțin și se pot face câte două grupe la fiecare categorie, Open si Elite
Trimis de pe al meu SM-G965F folosind Tapatalk
Am scris Gidro Bela care este deja jucator cu MP 6. Apare cu zero din cauza prenumelui scris gresit cu doi de L. Multumesc. Stima[/QUOTE
Dl.Gidro a jucat primul turneu in luna octombrie iar clasamentul dupa care se tine concursul din Suceava e din luna septembrie!
Multumesc pentru intelegere!
Am inteles. Modificati doar prenumele care este Bela cu un singur L.Dl.Gidro a jucat primul turneu in luna octombrie iar clasamentul dupa care se tine concursul din Suceava e din luna septembrie!
Multumesc pentru intelegere!
Moldovan Cristi Bistrița Incepatori
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nu
Sau, da, dar nu e in formaglumesc, mai sun o data sa l intreb dar din ce stiu nu a mai participat prin Amatur