AmaTur: Turneu B Cupa "S-SUCCES", Suceava - 27.10.2018

https://youtu.be/1XsTmlXRZpI Acesta a fost un meci "tensionat" care a avut nevoie de arbitru și deoarece am filmat meciul cu scuzele de rigoare poate am deranjat pe cineva dar aș dori păreri. Jucătorul Donisan Costel a acuzat jucătorul Lupu Cristian că servește din m?nă. Voi ce părere aveți?

Trimis de pe al meu SLA-L22 folosind Tapatalk

Serviciul este corect, conform regulamentului Amatur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

din ce stiu, o serva corecta trebuie executata astfel: sa fie tinuta in palma intinsa(fara sa nu fie invartita sau rotita) , sa fie aruncata minim 15 cm(parca...adica exact inaltimea fileului) si sa nu fie mascata de corp sau de mana si nu trebuie sa fie aruncata deasupra suprafetei de joc
Din ce vad(si nu ca as fi eu vreun expert) serva este un pic incorecta. Sa ma explic : ea incepe bine dar se termina incorect. Nu este aruncata suficient si pe deasupra este mascata chiar de mana cu care este aruncata. NU detin adevarul, este doar o parere (personala, daca imi este permisa aceasta exprimare). Oricum, suntem amatori si e normal sa invatam din mers regulile

Un alt produs marca Balauca Cornel iese la rampa .
Felicitari Silviu Constantinica !!!
Bravo , atat tie , cat si Maestrului !!!

Cupa "S-SUCCES", Suceava - 27.10.2018

Cupa "S-SUCCES", Suceava - 27.10.2018

din ce stiu, o serva corecta trebuie executata astfel: sa fie tinuta in palma intinsa(fara sa nu fie invartita sau rotita) , sa fie aruncata minim 15 cm(parca...adica exact inaltimea fileului) si sa nu fie mascata de corp sau de mana si nu trebuie sa fie aruncata deasupra suprafetei de joc
Din ce vad(si nu ca as fi eu vreun expert) serva este un pic incorecta. Sa ma explic : ea incepe bine dar se termina incorect. Nu este aruncata suficient si pe deasupra este mascata chiar de mana cu care este aruncata. NU detin adevarul, este doar o parere (personala, daca imi este permisa aceasta exprimare). Oricum, suntem amatori si e normal sa invatam din mers regulile

Deci, repet, CONFORM REGULAMENTULUI Amatur, serviciul este CORECT.

Si ca sa-mi dau si cu parerea vis-a-vis de regulamentul international, mingea se va tine in podul palmei.... ori majoritatea jucatorilor din amatur o tin cu sau pe degete (chiar daca o arunca opt metri) ceea ce este neregulamentar. Mingea se arunca tinandu-se in palma/sau din palma (cum doriti sa intelegeti).

Respect.

Si ca sa-mi dau si cu parerea vis-a-vis de regulamentul international, mingea se va tine in podul palmei.... ori majoritatea jucatorilor din amatur o tin cu sau pe degete (chiar daca o arunca opt metri) ceea ce este neregulamentar. Mingea se arunca tinandu-se in palma.

Respect.

Asa e cum zice Sorin,nu se poate analiza un serviciu corect daca nu exista un arbitraj calificat .Deci ne se poate contesta nici un fel de serviciu ,ci se poate gasi o solutie amiabila intre jucatori sa nu fie folosit serviciul ca o manevra sicananta pt adversat.Atat si mai mult nu se poate face .

Sincer, nu stiu cum este regulamentul Amatur , eu doar am expus o simpla parere(am si specificat ca este neavizata) .
Asa am citit (si culmea este ca nu mai stiu unde) ca asa se serveste si am expus din amintiri ceea ce stiam.
Am intalnit jucatori de open cu serve mult mai incorecte, pe care le acceptam chiar daca le explicam ca nu e corect fata de adversar sa le foloseasca. Intre noi domneste bunul simt si respectul...totul este sa ne dorim sa ne perfectionam, si daca gresim sa ne corectam.
Nu mi-am expus parerea ca sa deschid vreo polemica... este doar "o parere" , nicidecum "acea parere avizata"

Felicitări Gabriel Daraba și Radu Aluculesa pentru locul 2 respectiv 4 la începători . Cinste vouă și la mai mare ! Toată stima și pentru Silviu Constantinica !

De acord cu Zosin 1 si Sorin, fara arbitri adevarati putem interpreta fiecare cum credem!!! Felicitari lui Silviu Constantinica lui Gabriel Daraba, Radu Aluculesei si celorlalti care au urcat pe podium!!!!

Si ca sa-mi dau si cu parerea vis-a-vis de regulamentul international, mingea se va tine in podul palmei.... ori majoritatea jucatorilor din amatur o tin cu sau pe degete (chiar daca o arunca opt metri) ceea ce este neregulamentar. Mingea se arunca tinandu-se in palma/sau din palma (cum doriti sa intelegeti).

Respect.

Daca se poate trece cu vederea serviciul,,domnului,, lupu,nu trebuie trecute cu vederea comportamentul si limbajul fata de domnul Donisan.Sa arunci cu paleta pe jos si sa-l trimiti dracului(de doua ori) nu este normal,dar s-ar putea sa fie corect dupa regulamentul amatur.Sunt de parere ca acest jucator trebuia trimis acasa.

Desi a fost un turneu B, competitia a fost extraordinar de puternica, s-a miscat totul super bine, conditii excelente, nimic de reprosat! Multumim! :)

Bravooo Ursulenii!
Sunt mandru de voi!
:applause:
Felicitari la toti care au prins un loc pe podium!
:applause:
Multumim organizatorilor pentru premii frumoase!
Felicitari!

Bravo tuturor castigatorilor dar vreau sa felicit in mod special pe Ursulean Daniel, Daraba Gabriel si pe Aluculesa Radu de la incepatori, pe Constantinica Silviu (produsul antrenorului Balauca Cornel-felicitari!) si pe Aanei Cristian pentru podiumul de la avansati si, nu in ultimul rand, pe “Albii” de la Elite dar in mod special pe Florin Ursulean si pe…, aaa erai acolo?... si pe Catalin Cozma, bravo voua. “S-antamplat” de aceasta data ca ati fost cei mai buni dar, pazea ca venim noi tineretul din urma.

Felicitari organizatorului Adrian Cojocaru pentru concursul reusit, imi pare rau ca n-am putut participa, sper insa s-o pot face la urmatoarele.

Respect.

Mentionez ca acesta este prima clasare pe podium a mea si a lui Radu Aluculesa.
Tin sa multumesc sportivilor Adrian Mihai, Costica Vieru si Sorin Corneanu pentru felicitari. Recunostinta mea se indreapta catre:
- partenerii de antrenament Mugurel Chirica (acum lucreaza in Scotia) si Gagea Marian;
- echipa tenis de masă parcul mic (Mugurel C., Marian G., Alexandru S., Mihai Ș., Florin D.,
Marius A., Andrei C. etc.). Unii dintre ei au obtinut rezultate bune sau chiar foarte bune in circuitul AmaTur;
- partenerii de joc de la CS Ardex Botoșani (dl. presedinte Doru Popescu, dl. antrenor de copii Marius Chiriac,
Bebe, Narcis, Radu, Laurentiu, Relu, nea Ion, Mihai, Alex, Marian A., Marian G.).

P.S. Multumesc domnului Adrian Cojocaru pentru ospitalitate si pentru organizarea ireprosabila a turneului.

Ultima editare:
Multumesc pentru participare, sustinere!
Va astept in aceeasi forma maxima competitionala si data viitoare!
Urmeaza Cupa Bucovinei - Centenarul Unirii cu Tara pe 1 decembrie!

S-SUCCES PARTICIPANTILOR LA TURNEUL CAMPIONILOR!

Multumim pentru urări dar după decizia de a comasa openul si elitul o sa fie mai puțini participanți la Turneul Final. Cel puțin eu nu mai prind un loc la open....multumesc si eu pentru ocazia acordată sa joc împotriva celor de la Elite si sa adun puncte prețioase pentru eventuala participare la Turneul Campionilor

Trimis de pe al meu SM-G965F folosind Tapatalk

Multumim pentru urări dar după decizia de a comasa openul si elitul o sa fie mai puțini participanți la Turneul Final. Cel puțin eu nu mai prind un loc la open....multumesc si eu pentru ocazia acordată sa joc împotriva celor de la Elite si sa adun puncte prețioase pentru eventuala participare la Turneul Campionilor

Trimis de pe al meu SM-G965F folosind Tapatalk

Alin, simt o ironie in mesajul tau si nu cred ca suntem cu ceva vinovati.
Decizia Elte-Open a fost luata din momentul ce s-a postat turneul si nu dupa cum sugerezi! Iar decizia de a juca intr-o astfel de formula si a aduna acelea puncte pretioase a fost personala!
Ai adunat 14 puncte, castigatorul (Albu Vlad) 20! Acelea 6 puncte nu fac mare diferenta in ierarhia ta, dar te las pe tine sa mai verifici si sa constati!

P.S. Turneul final va avea acelasi numar de jucatori indeferent ca vom fi sau nu noi acolo! Sa speram ca vom fi!

Back
Sus