AmaTur: Turneu A Cupa S-Succes Suceava, 27-28 august 2022

Se retrage Lupu Cristian, categoria open. Din păcate a apărut ceva neprevăzut Doresc succes tuturor participanților!

Se retrag Cozma Ioan - Open și Sandu Petru Adrian - Avansați

Bună ziua!
Din motive medicale,se retage Bilț Cătălin de la categoria Open.
Mulțumesc...😔

Se retrage Vaculisteanu Ionut, avansati...probleme medicale.

Cu părere de rău mă retrag Bubulac Cristi, ajung duminică, succes să aveți în organizarea acestui turneu!

Buna seara!

Ultima retragere a fost operata si avem urmatorul sistem de joc:

Elite - maxim 16 jucatori, 4 grupe inferioare de 4 - 4 grupe superioare de 4 - eliminatoriu de 8

Avansati - maxim 48 de jucatori, 8 grupe inferioare de 6 - 8 grupe superioare de 4 - eliminatoriu de 16

Open - maxim 30 de jucatori, 5 grupe inferioare de 5/6 - 5 grupe superioare de 4 - eliminatoriu de 10 - categoria incepe la pranz conform anuntului!

Hobby - maxim 72 de jucatori - se joaca DUMINICA!

In acest moment mai sunt locuri disponibile pentru categoriile Open si Hobby!

Am reușit sa ma loghez. Dacă ajung în timp util la domiciliu incercam sa venim și Borsecul. Dau un semn mâine sa vedem dacă mai avem loc și dacă se mai poate! Stima Ady!

Pentru categoriile Elite, Open si Avansati se mai pot face inscrieri pana azi, vineri, 26 august, ora 15.00!

Daca numarul celor inscrisi va permite formarea unei noi grupe de 6 sau formarea echilibrata a grupelor de 5, vom suplimenta locurile pentru categoriile respective! In caz contrar noile inscrieri vor fi trecute pe lista de asteptare pana la eliberarea unui loc!

Multumesc pentru intelegere!

Pentru categoria Hobby inscrierile continua pana la epuizarea celor 72 de locuri disponibile, dar nu mai tarziu de ora 9.00, 28 august.

Am rugămintea dacă se poate, un bun samaritean care are drum prin Rădăuți la turneul de mâine, dacă poate sa ma ia și pe mine, contracost bineinteles, sa nu mai stau la microbuz, în ideea ca nu cunosc zona. Nr. 0721521781.Multumesc!!

Se retrage Iacobut Catalin din Bacau de la avansati.

Back
Sus