Dl Alehandro eu sunt de la tara, dar de postul nr 37 al DVS citat mai sus ziceam dar daca va deranjeaza, stergeti-l sau spuneti ca nu-i al dvs!dl serban acest concurs se puncteaza in amatour?
Ultima editare:
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Dl Alehandro eu sunt de la tara, dar de postul nr 37 al DVS citat mai sus ziceam dar daca va deranjeaza, stergeti-l sau spuneti ca nu-i al dvs!dl serban acest concurs se puncteaza in amatour?
tarziu anseamna acum !!pt ca lista este deja complecta sincer mia-si fi dorit sa fii prezent cu copii tai si sa schimbam cateva mingi si posibil sa ne fi antalnit an grupe iar copii nostri sa se joace ampreuna ! dar toti care au fost anul trecut nu au uitat conditile sanatoase in care ai jucat si de aceea cred ca an acest an au urmarit cu interes deosebit postarea anuntului cu acest concurs si sau inscris de cum au avut posibilitatea ! adica din prima zi !!Ce inseamna tarziu?
Si eu cu copii mei vreau acolo si mai mult vreau ca tranportul sa-l platesc eu!
acel post a fost bine intentionat si am raspuns dlui dr ciobanu de ce l-am postat daca cititi atent si ganditi putin cred ca o sa antelegeti ce am dorit sa spun in acel topic !! eu stiam ca nu se puncteaza !!Dl Alehandro eu sunt de la tara, dar de postul nr 37 al DVS citat mai sus ziceam dar daca va deranjeaza, stergeti-l sau spuneti ca nu-i al dvs!
Rog frumos un Admin sa mute acest subiect in sectiunea Competitii Nationale sigur la Amatur nu are ce cauta, cu tot respectul pentru Fundatie si Dl. Radu Serban.
Taxa si initiativa excelenta, toata stima si sper sa fie cat mai multe concursuri de genul acesta!
Si mai sunt 4 saptamani si pot se inscrie si cateva sute de mii de jucatori din China nelegitimati FRTM pe lista de asteptare, sigur nu am vrea sa faca mii de km fara sa stie ca e off Amatur desi aici e sectiunea de Amatur!
Din cate imi dau seama e un turneu de cine citeste mai repede si nu are nici o legatura cu Amatur si nu are absolut nici o tangenta cu locurile din clasamentul Amatur.
Aceasta petitie normal o semneaza un poluator (in viziunea unora)...
in anul 21013 sper ca ne vom mai intalnii la salina turda sa jucam un meci al oaselor putrezite de 19000 de aniiNoah hai ca deja cu o luna inainte de turneu apare si Tibi Camarasiu pe lista de asteptare si Fane Rusu deja inscris dar uitat pe traseu= JENANT ca sa folosesc un termen elegant.
Cu o saptamana inainte de concurs, cam prin 9 .02. 21013 il asteptam pe Adrian Crisan si Timo Boll sa se inscrie cum e normal tot pe lista de asteptare...
+ Acest subiect nu are ce sa caute in sectiunea Amatur, trebuia sa fie postat in competitii nationale pentru nu a induce in eroare jucatori ca : Danut Pop, subsemnatul ,Rusu Stefan, Tiberiu Camarasiu, Timo Boll si Calin Kreanga .... !
Tibi eu ma asteptam ca tu sa întelegi(anumite lucruri de organizare) si nu sa faci misto. Daramite sa-l mai si înscrii pe varul tau din Cluj si de fapt nici nu ai vorbit cu el, dar ?i ocupi locul altuia prin înscrierea lui. Toti organizatorii stabilesc numarul de participanti în functie de nr de mese si de timpul pe care-l au la dispozitie.Spaller Tiberiu Nasaud amatori
- - - Actualizat - - -
daca nu se poate anul acesta vreau sa ma inscriu primul pt anul 2014 .
SPALLER TIBERIU NASAUD SI SPALLER SORIN CLUJ, MULTUMESC ANTICIPAT!
Va doresc mult succes, sa aveti parte de jocuri frumoase.Mult succes organizatorilor si participantilor!
Normal este ca organizatorii sa stabileasca regulile de participare la concurs si nu invitatii..
Dl Radu Serban sunteti mereu amabil si binevoitor va multumesc dar nu pot sa onorez invitatia dumneavoastra deoarece intre timp s-a anuntat un turneu A in Oradea la o noua sala cu 10 mese Joola 3000 si nu vreau sa ratez aceasta ocazie.
De ce credeti ca ar trebui sa aiba intaietate unii fata de altii? De ce cei care joaca la un nivel mai mic sa fie la coada? Toti au aceleasi drepturi cand merg la cinema daca isi cumpara din timp bilet.d-nule Radu Serban eu nu am facut misto ,pe varul meu din Cluj l-am inscris ca si pe mine pt anul 2014 ca sa fim primii sa nu mai ratam concursul ca si anul acesta,ca poate cine stie o sa fim prea obositi dupa revelion 2014 si nu o sa ne mai uitam pe internet o perioada mai lunga de timp! Intradevar. nu am vorbit cu varul meu Sorin dar am considerat ca am timp pina la sfarsitul anului 2013 .si sunt ferm convins ca nu ma refuza sa ne intilnim acolo la salina cu familiile sa jucam tenis de masă.
- - - Actualizat - - -
Mai corect era ca cei 35 de participanti sa fie clasificati dupa clasamentul amatur 2013 ,si atunci nu mai erau probleme .pt ca nu degeaba umblam la turnee si batem tara in lung si in lat?