Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
- - - Actualizat - - -
Salut ,Avand in vedere ca s-a jucat intr-o mina conditiile au fost super . (nu poti multumi toata lumea ) - - - Actualizat - - -
Iar de comentat o sa comenteze sigur ( De bine ) Sper ca nu am deranjat.
Oameni deosebiti,turneu perfect si sanatos multumim factorilor care au permis aceasta socializare !
Conditi splendide,multumim pentru cei care s-au implicat.
- - - Actualizat - - -
Se pare ca nu prea sunt interesati oameni de vizionarea filmuletelor, nu as vrea sa pierd vremea in zadar. ( incarcarea unui filmulet dureaza aprox 5 min)
si eu ma uit la ale mele dar am problema pe care am discutat-o la salina referitor la incarcarea filmelor si consumarea memoriei.poate ar fi mai util un link care sa duca la aceste filmulete pe youtube? - - - Actualizat - - -
Se pare ca nu prea sunt interesati oameni de vizionarea filmuletelor, nu as vrea sa pierd vremea in zadar. ( incarcarea unui filmulet dureaza aprox 5 min)
Salut Adi totusi eu cred ca la tine e calculatorul cu probleme . filmuletele fiind HD ocupa mai mult spatiu, sunt filmulete si de 850 MB incerc sa filmez cu o rezolutie mai mica, si atunci poate o sa mearga mai bine si la un calculator mai slabut . - - - Actualizat - - - Vezi atașament 3617 Salina Turda
Anul viitor la editia a 3 a daca o sa te inscrii din timp. Pana atunci spor la antrenament si vei putea participa la alte concursuri care se organizeaza in zona. Urmareste acest forum.